Toinen perään

LIIGA / Ennakko
HIFK:n ja Jokerien puolivälieräsarja jatkuu varmasti kiihkeissä tunnelmissa, kun toinen peli pelataan lauantaina.

Muuta

Sarjan ensimmäinen ottelu päättyi tiukan pelaamisen jälkeen Jokerien 0-1-vierasvoittoon. HIFK:lle toinen ottelu on tärkeä, sillä sarjan lipsuminen 0-2-tilanteeseen olisi paha paikka. Jokereillakaan ei ole juuri varaa tappioon, sillä silloin raskaasti hankittu vierasvoitto menisi hukkaan. Kyseessä onkin siis sarjan toistaiseksi tärkein peli.

Ensimmäisessä ottelussa puolustuskannalla ollut Jokerit joutui pelaamaan ilman tehokkainta ketjuaan, kun laituri Teemu Pulkkinen oli sairaalassa munuaistulehduksen takia.

– Vaikuttaahan se, ketju on tehnyt puolet meidän maalaitamme ja ollut syömähammas. Jatkossa pitää miettiä mitä tehdään, Jokerien Erkka Westerlund pohti kolmikon Janne LahtiAntti Kerälä – Teemu Pulkkinen hajoamista.

Luultavaa on, että Westerlund päätyy jonkinlaiseen muuhun ratkaisuun kun Ossi Saarisen peluuttamiseen Pulkkisen tilalla.


Jokereilla on mahdollisuus laittaa HIFK polvilleen.
Tomi Hänninen - tomi.hanninen@jatkoaika.com

HIFK:n rivit rakoilivat ensimmäisessä ottelussa vielä enemmän, kun sivuun jäivät Mikael Granlund ja Ari Vallin jo aikaisemmin poissaolleiden Juha-Pekka Haatajan ja Martti Järventien lisäksi. Kokoonpanon ulkopuolelle jäänyt Teemu Ramstedt päässeekin jälleen peliin.

– Tässä on hyvää aikaa käydä tämä päivä läpi ja saada rivit kasaan. Oikeassa aikamuodossa eläminen on tärkeintä, Kari Jalonen muistutti.

Ottelusarjan aiemmat jutut:

Ottelu 1: Miehiä tippui

– Haastattelu: Lasak: "Tällaisista illoista veskari tykkää"

– Haastattelu: Granlundin kausi vaarassa

Ennakkojutut:

Analyysi: HIFK suosikki paikallissarjaan

– Dialogi: ”IFK:lla on enemmän hävittävää”

– Kuvakooste: Stadissa paikallispelin huumaa

» Lähetä palautetta toimitukselle