Alistaako ritarit tupsukorvia Hakametsässä?

LIIGA / Ennakko
Tiistaina Ilves saa vieraakseen neljä viimeisintä peliään voittaneen HPK:n. Lähtöasetelmat eivät lupaa kotijoukkueelle kovinkaan hyvää. Ilves on voittanut tällä kaudella ainoastaan kolmesti. Yhtä monen tasapelin lisäksi joukkue on hävinnyt peräti 15 peliä.

HPK ja Ilves ovat menossa molemmat eteenpäin. Kerho ylös ja Ilves alas.
Keskinäiset pelit ovat sentään olleet tasaisia. Hämeenlinnassa HPK voitti 4-3 ja Tampereella pelattiin tasan 1-1.
Olisiko nyt Ilveksen vuoro tehdä maali enemmän?

HPK, maaleja molempiin päihinHPK-kannattajien kovasti odottama Vladimir Vujtek jäi sitten saamatta. Hyökkäyspäästä ei kuitenkaan puutu tulivoimaa. Lauantaina HPK otti luulot pois HIFK:lta.

Kerho teki peräti 7 maalia, pääarkkitehtina kypärätempun tehnyt Tomas Kucharcik. Kun joukkueella on vetää hihasta trio Santala-Miettinen-Somervuori, tulee Ilveksen peräpäälle kiireinen ilta.

Maaleja tulee, mutta omissa soi. HPK on päästänyt kahdessa viime ottelussa 8 maalia. Ja silti voittanut molemmat pelit. Mutta olisiko nyt aika antaa nuoren mutta niin lahjakkaan Hannu Toivosen kokeilla siipiensä kestävyyttä?

Ilves syöksykierteessä


Ilveksellä on pitkä sairaslista. Pelikyvyttömiä ruumiinvamman takia ovat ykkösmaalivahdiksi ennen kauden alkua tituleerattu Bruce Racine ja puolustajat Ville Koistinen ja Tomi Källarsson.

Peli-ilon menettäneitä on sitten pitempi lista, ja syytkin ovat mitä erilaisimpia. Tupsukorvia koetellaan tämän kauden aikana koko rahan edestä. Kaikkea ei voi kuitenkaan sysätä tämänkään piikkiin.
Silti, jos liiderit eivät pysty johtamaan joukkuetta, eihän siitä mitään tule.

Ilves otti lauantaina Espoossa Bluesilta turpaan maalein 7-2. Maalivahti Tuomas Nissinen alkaa olla sen verran väsynyt, että Tommi Satosaaren saapuminen on kuin taivaan lahja Ilvekselle. Saa nähdä kumpi pelaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle