Pääkaupunkilaisten kohtaaminen

LIIGA / Ennakko
Neljättä kerran järjestettävän Ahvenanmaan MästarCupenin avausottelussa kohtaavat Helsingin IFK ja Tukholman Djurgården.

Pommittajat vastaan torpedot

IFK on tarkoituksellisesti pyrkinyt vähentämään tyhmiä jäähyjä ja tämä näkyi jo Ärrä-cupissakin. Edelleen joukkueen profiiliin kuuluu kovat taklaukset ja se, että omia puolustetaan, mutta turhia tönimisjäähyjä vältetään.

Djurgården taas on tunnettu torpedopelistään. Joukkue on pelannut tällä tyylillä muutaman vuoden ja saavutuksina on jo yksi Ruotsin Mestaruus. Lisäksi Ruotsin maajoukkue on siirtynyt pelaamaan kyseisellä tyylillä.

IFK:lla joukkue koossa

IFK:sta viikonlopun harjoitusmaaotteluissa pelasi neljä pelaajaa, mutta joukkue on jälleen koossa pitkästä aikaa. Keskiviikkona ja torstaina IFK pelaa harjoituskautensa viimeiset ottelut, joten homman pitäisi olla valmiina SM-liigaa varten.

Nyt myös Tuomo Ruutu on päässyt harjoittelemaan joukkueen kanssa, joten tehoja voitaneen odottaa jo ruotsalaisia vastaan. Maajoukkueen mukana Timo Pärssinen sai maalitilinsä auki, olisiko nyt aika jo IFK:ssakin?

Joenväärän debyytti

Djurgårdenin paidassa pelaa ensimmäisen ottelunsa Juha Joenväärä. Joenväärä ei ole vielä ehtinyt harjoitella joukkueen kanssa kuin kaksi kertaa.

Djurgårdenin apuvalmentaja Johan Garpenlöv kertoo DIF:n kotisivulla Joenväärän roolin joukkueessa olevan niin sanottu torpedohyökkääjä. Joenväärän asenteestakin on vain hyvää sanottavaa"Juha on avoin ja positiivinen kaveri, joka puhuu hyvää Ruotsia", kertoo Garpenlöv.

Vierasjoukkue IFK:n alustava kokoonpano illan otteluun:

Hyökkäysketjut:

Ruutu - Häppölä - Vihko

Kuhta - Simicek - Pärssinen

Vopat - Hirschovits - Järvinen

Pikkarainen - Viitaluoma - Grünn

Puolustus:

Zidlicky - Kantor

Hedberg - Saarinen

Lehtonen - Söderholm

Pikkarainen - Lamberg

MV:

Draper

» Lähetä palautetta toimitukselle