Taistelua kahdella viivalla

LIIGA / Ennakko
Torstaina Espoossa kohtaavat kotiedusta kamppaileva Blues sekä playoff-paikkaa hamuava SaiPa. Ottelu on siis merkityksellinen molemmille, ja toivottavaa olisi, että nähdään värikäs kamppailu.

Blues pelasi tiistaina tasan Tapparan kanssa. Blues hankki ottelussa peräti 55 jäähyminuuttia kahden kympin sekä Cory Murphyn 5+20-minuuttisen myötä. Marko Tuomainen on jälleen pelikiellossa, nyt yhden ottelun ajan. Blues on neljä pistettä Kärppiä jäljessä yhden ottelun vähemmän pelanneena. JYP on pisteen päässä samassa ottelumäärässä.

SaiPa käytti HIFK:n heikon alun ja siirtyi nopeasti 0-2-johtoon. HIFK käänsi kuitenkin ottelun 4-3-voitokseen. Kun Lukko voitti keskiviikkona Jokerit, putosi SaiPa jälleen viivan alle.

Blues päässee otteluun ilman loukkaantumisia, mutta Marko Tuomainen kärsii siis kymppitilin täyttymisestä seurannutta pelikieltoaan. SaiPa koki pahan menetyksen, kun Vladimir Machulda jätti HIFK-ottelun kesken. Machulda ei pelaa Espoossa. Vastaavasti Mika Skyttä palannee kokoonpanoon Bluesia vastaan.

Blues on yleensä ollut vahvoilla joukkueiden keskinäisissä kamppailuissa. Bluesilla on viimeisestä 9 kamppailusta seitsemän ja SaiPalla kaksi voittoa. Molemmat ovat voittaneet kerran jatkoajalla: Blues sai pisteen häviöstään. Viimeksi, kun joukkueet kohtasivat, Blues voitti 4-2.

» Lähetä palautetta toimitukselle