Neljäs ja mahdollisesti viimeinen

LIIGA / Ennakko
Runkosarjan voittanut KalPa on hienossa tilanteessa pudotuspelisarjassa. Sillä on neljä mahdollisuutta katkaista ottelusarja sarjakahdeksikkoa Bluesia vastaan.

Kuntokäyrät

KalPa on voittanut kolme sarjan aikaisempaa ottelua. Ensimmäinen ja toinen olivat tiukkoja mittelöitä, jossa ensimmäisessä ratkaisu syntyi lähinnä Bluesin puolustuksen virheiden kautta. Toisessa KalPan maalivahti Mikko Koskinen venyi huippuesitykseen. Kolmannessa KalPa oli selvästi parempi.

Ratkaisun paikat

KalPa joutuu otteluun ilman ykkösvahtiaan, vain yhden maalin kolmessa ottelussa päästänyttä Mikko Koskista. Sarjan tilanne on kuitenkin sellainen, että se vähentää Juha Toivosen paineita.


Yksi harvoista tilanteista sarjassa, jossa Blues on saanut KalPan ahtaalle.
Jussi Kivimäki

Bluesin maalinteko on tökkinyt, mistä kunnia kuuluu paitsi Koskiselle, myös KalPan puolustukselle. Bluesin ongelma on kuitenkin ollut jo pitkään maalinteko, ja joukkue saa syyttää myös itseään maalimääristä.

Kokoonpanot

Molemmilta joukkueilta on pelikiellossa yksi pelaaja. KalPalta siis maalivahti Koskinen, Bluesilta hyökkääjä Tommi Huhtala.

Bluesin reservistä kokoonpanoon noussee joko Jari Sailio tai Tomi Sallinen, jos he ovat pelikunnossa. Reservissä ovat myös Matti Järvinen ja Miro Aaltonen. Puolustuksessa tuskin tapahtuu muutoksia.

KalPan ruotsalaispuolustaja Adam Masuhr on palannut harjoituksiin, mutta paluusta kokoonpanoon ei ole vielä varmuutta.

KalPan hyökkääjistössä tapahtuu yksi muutos, kun Tommi Jokinen ottaa Jyri Junnilan paikan.

Muuta

Viimeisimmät ottelut, TOP5

Blues M S P
1.Mika Hannula 1 3 4
2.Ari Vallin 2 2 4
3.Joakim Eriksson 1 3 4
4.Kristian Kuusela 1 2 3
5.Camilo Miettinen 1 1 2

» Lähetä palautetta toimitukselle