Höntsää ja hölmistyneitä ilmeitä

LIIGA / Kuvakooste
HPK voitti vieraissa vajaamiehisen TPS:n maalein 2-3. Kotijoukkue vei nimiinsä heikkotasoisen ottelun ensimmäisen ja toisen erän HPK:n ollessa paikoin purjeessa jopa tasakentällisin. Kolmas erä kuvasti TPS:n kautta tiivistettynä yhteen erään. Kun verkko heilahti kerran maalivahdin takana, koko joukkueen peli meni sekaisin ja vastustaja meni menojaan.
Ottelun taso ei ollut päätähuimaavaa. Molemmilla joukkueilla oli varaa surffailla pelitilanteiden ulkopuolella.
HPK:n peli oli aika ajoin päätöntä.
Laukaukset olivat köykäisiä ja lähtivät kaukaa.
Ville Hostikalla oli helppo työ poimia vedot hanskaansa.
Jere Karjalainen oli hämillään penkillä.
Koska kummankaan joukkueen pelistä ei tullut mitään, passitettiin Petteri Nikkilä istumaan kaksiminuuttista.
Niclas Lucenius iski ottelun ensimmäisen maalin.
Maalia ei tämän enempää tuuleteltu.
Toisessa erässä HPK sai vuorostaan yrittää maalintekoa ylivoimalla.
Ylivoimasta ei ollut apua. Hostikka sai hartiansa kiekon tielle.
Myös mustat ponttoonit olivat näyttävästi kiekon tiellä.
Parhaat väännöt nähtiin vierasjoukkueen maalin edustalla.
Ulkojäiltä monelle tuttu laiska puolustaminen kostautui. Tero Koskiranta onnistui läpiajossa.
Antti Aarnion konttaus kuvasti HPK:n peliä ensimmäisessä ja toisessa erässä.
Vierasjoukkueen valmennus oli omiensa otteista huuli pyöreänä.
Kotijoukkue lähti 2-0 johdossa kolmanteen erään. Tilanne askarrutti Niclas Luceniusta.
Juha Kiilholma iski kavennusmaalin. TPS romahti.
Tero Koskiranta kolattiin laitaan. Samalla mustavalkoisten keskittyminen herpaantui.
Keskittymisen herpaannuttua HPK iski tasoitusmaalin. Kotijoukkueen pelaajat olivat apealla tuulella.
Tero Koskiranta sai vielä paikan yrittää maalintekoa, mutta Petteri Nikkilä hyppäsi kiekon tielle uhrautuvasti.
Aleksi Laakso iski ottelun voittomaalin ylivoimalla.
Ville Hostikka venyi parhaansa mukaan kiekkojen tielle, mutta joutui poistumaan kaukalosta ilman voittoa.