Esimakua playoffeista

LIIGA / Kuvakooste
JYP ja Jokerit tarjosivat lauantai-iltana Jyväskylän Hippoksen myöhäpelissä jo esimakua playoff-peleistä. Viihdyttävässä ottelussa nähtiin vauhtia, taklauksia ja ankaraa vääntöä. 3-1-voiton myötä Jokerit myös varmisti runkosarjan voiton toiseksi viimeisellä ottelukierroksella.
Kuva © Eriikka Hienola
Sitten mennään!
Lahti oli monessa mukana. Tässä Kilpeläinen pomputtelee, mutta Lahti seuraa kiekon matkaa maalin taakse.
Kultakypärät Perrin ja Filppula.
Filppula karkaa koko JYP-miehistöltä karkuun ja tekee ottelun ensimmäisen maalin.
Tarkki torjui ottelun aikana vain 16 kertaa, osan silmät kiinni.
Sipiläinen ja Kilpeläinen kovassa tilanteessa maalin takana.
Ottelussa riitti vauhtia koko 60 minuutin ajan.
Ja jostain paikalle lentää Ruutu.
Louhivaara sai kulmatilanteessa tällin ja irvistys on sen mukainen.
Jokerit pääsi toisessa erässä kolme kertaa ylivoimalle, mutta ei onnistunut näitä hyödyntämään.
Ottelun puolivälissä Kalle Koskinen kaatoi Filppulan maaliin ja lähti kohtalokkaalle jäähylle.
Tilanteesta Koskinen oli aivan eri mieltä.
Yli- ja alivoimavääntöä.
Hardt vei Jokerit ylivoimalla 2-0-johtoon. Tämä maali lopulta varmisti helsinkiläisten runkosarjavoiton.
Tämän JYPin kavennusosuman tuomaristo kävi varuilta tarkistamassa videolta. Maalin iski Lahti.
Hippoksen jään kunnosta vuosikymmeniä huolta pitänyt Matti Leinonen poistui viimeisen kerran näiltä jäiltä ja saa ansaitsemansa aplodit.
Nenosella oli huippupaikka tasoittaa tilanne kolmannessa erässä, mutta ohi meni.
Kolmannessa erässä hämmästeltiin kaukalon hajonnutta laitaa.
Jokerit iski ottelun lopussa kiekon vielä kertaalleen maaliin ja kiekko vietiin keskiympyrään. Jokerit voitti 3-1 ja varmisti runkosarjan voittonsa.