HPK tarvitsi 31 ylimääräistä sekuntia

LIIGA / Kuvakooste
HPK matkusti vieraaksi Hakametsään, jossa vastassa oli edellisessä ottelussa maukkaat pisteet napsinut Ilves. Itse peli oli molemmilla joukkueilla hapuilevaa ja epävarmaa. Illan tapahtumiin kuuluivat suurelta osin ailahtelevuus, kiekon menetykset ja harhasyötöt.
Joonas Vihko säikäytti kotiyleisöä jo ensihetkillä. Kiekko meni kuitenkin hiukan ohi maalista.
Ilveksen Turo Asplund oli myös lähellä avata maalitilinsä.
Ensimmäisen osuman heittää sisään kuitenkin HPK:n Robert Leino.
Ensimmäistä erää oli pelattu vasta alle viisi minuuttia ja vieraat ottivat johtoaseman. Ilveksen Déjà vu?
Tätä tapahtui illan aikana useaan otteeseen puolin ja toisin. Keskialueen virhesyötöistä vastustaja puoliksi läpi ja kokeilemaan maalintekoa.
Borna Rendulic oli viedä joukkueensa jo 0-2-johtoon, maali näyttäisi melko varmalta...
…myös Rendulicin mielestä. Lopulta kiekko kuitenkin pomppasi takaisin kentälle ja ottelu jatkui tilanteessa 0-1.
Syksyn lämpöiset kelit näkyivät myös Hakametsän jään kunnossa. Pinta pysyi märkänä erienkin yli eikä kiekko luistanut.
Ilves aloitti toisen erän väkevästi ja Antti Bruunilla oli kädet täynnä töitä puolustusalueellaan.
Laidat ryskyivät HPK:n päädyssä kun Ilves sai hetkellisesti otteen pelistä.
Tasoitusmaalia edeltävä tilanne. Asplund laitetaan nurin ja Kerhon Juuso Vainio lähtee istumaan kakkosta.
Eikä aikaakaan kun tamperelaiset iskevät. Kiekko pomppii HPK:n maalin edustalla.
Kiekon laittaa lopulta sisään Daniel Corso ja ottelu on tasan.
Maalin jälkeen Ilveksen tahti pysyi samana ja kiekkoa pyöriteltiin Kerhon päädyssä.
Kolmannessa erässä HPK:lle tarjoiltiin melkoisia paikkoja ratkaista ottelu. Järvenpää pyöri maalillaan kiekko hukassa, mutta perille asti se ei mennyt.
Jukureista Tampereelle. Turo Asplund pärjäsi mukavasti liigatahdissa.
Ei taidolla tai tunteella, vaan taisteluilmeellä. Sami Sandell.
Kolmas erä ei tuonut tulosta suuntaan eikä toiseen. Jatkoaika alkoi häämöttää.
Lopulta HPK tarvitsi jatkoaikaa vain reilun puolen minuutin verran.
Juha Kiilholma napauttaa Juha Koiviston syötöstä kiekon Ilveksen maaliin ja ottelu päättyy.