HPK rankaisi Kärppiä ottelun lopuksi

LIIGA / Kuvakooste
HPK:n ja Kärppien kohtaaminen oli lauantai-iltaan sopiva taistelu. Viihtyisä sekä vauhdikas ottelu tarjosi runsaslukuiselle yleisölle paljon viihdettä. Joukkueet takoivat maaleja tasaiseen tahtiin, eikä jatkoaika tullut kenellekään yllätyksenä. Ratkaisu sen sijaan tuli heti jatkoajan alussa. HPK pääsi pyörittämään ylivoimapeliään ja Jere Sallinen huitaisi kiekon ilmasta Tomi Karhusen selän taakse.
Joonas Vihko aloitti ottelun vauhdikkaasti. Avausmaali syntyi ensimmäisellä minuutilla.
Maalinedustalla taisteltiin tänään usein ja innokkaasti.
Jere Sallinen yritti päästä Atte Ohtamaan reppuselkään.
Juhamatti Aaltosen pyörittelyt tuottivat tulosta, 2-2 tasoitusmaalia juhlittiin toisen erän aluksi.
Ivan Huml kopautti Aleksi Laaksoa mailalla päähän, ja Laakso antoi takaisin.
Pahempaa vahinkoa ei onneksi syntynyt ja hetkeä myöhemmin Huml väänsi laidassa Ville Viitaluoman kanssa.
Joonas Donskoi taisteli tänään maalin sekä syöttöpisteen.
Lauri Marjamäellä oli paljon asiaa tuomareille, ja tuomarit vastasivat huutoon.
Molemmissa päässä maalivahdit urakoivat kovasti. Tässä Frans Tuohimaan näyte torjunnasta.
Kapteenien keskustelutuokio sujui hyvässä hengessä, aiheena ottelunsisäinen kurinpito ja yleiset asiat.
Linjatuomari hyppäsi voimalla mukaan pystypainiin.
Jere Sallinen ja Vladimir Eminger taistelivat kiekosta ottelun loppumetreillä.
Kärppien kannalta lopun alkua oli vaihtovirhe minuutti ennen kolmannen erän loppua.
Jatkoajan aluksi kärpille tuomittiin vielä toinen jäähy. Hetkeä myöhemmin Jere Sallinen kauhoi Joonas Vihkon syötöstä kiekon suoraan ilmasta maaliin.
Se tunne kun ottelu ratkeaa jatkoajalla.