HIFK:lle kauden pohjanoteeraus Ilveksen isäntänä

LIIGA / Kuvakooste
Ensimmäisestä vaihdosta lähtien oli selvää, että Ilves oli valmis otteluun ja halusi voittaa, HIFK ei. Taululla oli 0-6-lukemat ennen kuin peli oli ehtinyt puoleen väliin, eikä HIFK:lta nähty tällä kertaa Liigan Klassikkohetket -valintaan oikeuttavaa comebackiä. HIFK onnistui kaunistelemaan lukemia ottelun jälkimmäisellä puolikkaalla, mutta voitosta kotijoukkue ei kamppaillut missään vaiheessa.
Matti Lamberg kirmasi pitkän loukkaantumisen jälkeen jäälle kuin se kuuluisa varsa kevätlaitumelle.
Ilves-luotsi Tuomas Tuokkola taisi ilmeestä päätellen tietää joukkueensa päivän kunnon jo ennen kiekon tippumista jäähän.
Ilves vyörytti HIFK:n päätyyn heti ensimmäisistä vaihdoista lähtien.
Blake Kesselin ensimmäinen Liiga-maali on juuri nähnyt päivänvalon ja peli on 0-2.
Kakkosvahtien "baaritiski" Nordenskiöldinkadun jäähallissa.
Martti Järventie ja tuijotus.
Savilahti taklasi Goldobinia, mutta kiekko pysyi silti venäläisnuorukaisen hallussa-
Jiri Veistolan mielestä Thomas Nykopp kaatui liian teatraalisesti.
Matti Kuparisen ilme erätaukohaastattelussa kertoo paljon.
Nimikirjoitusten jakovuorossa erätauoilla olivat tänään Juuso Salmi ja Sami Blomqvist.
Vojtech Polakilla oli helppo työ siirtää Ilves 0-3-johtoon Sami Sandellin hienosta esityöstä.
Lambergista on HIFK:lle ja sen kannattajille vielä varmasti paljon iloa, kunhan pelituntuma paranee.
Aleksi Mustonen ohjasi lukemiksi jo 0-5 vierasjoukkueelle.
Antti Tyrväisen 0-6-maalia ei enää herättänyt vaihtopenkillä sen suurempia riemunkiljahduksia.
Joonas Raskin pitkä maaliton putki katkesi vihdoin Teemu Ramstedtin tarjoiltua Raskille avopaikan.
Lambergilla oli kolmannen erän alussa paikka tehdä maali, mutta Joonas Korpisalo venytti patjansa kiekon tielle.
Kolmannessa erässä Hussollakin alkoi kiekko tarttua paremmin, kuten tässä Jiri Veistolan läpiajossa.
Antti Tyrväisen oli vaikea ymmärtää Anssi Salosen hänelle tuomitsemaa ulosajoa.