Sinustako Jatkoajan uusi tekijä?

Sinustako
Jatkoajan
uusi tekijä?

  • Mikä Jatkoaika?
  • Mahdollisuudet
  • Tarinat
  • Hae tekijäksi
Kasperi Kunnas MTV
Ekasta Jatkoajan jutusta vuosi ja olin Maikkarilla töissä – ei huono!
Harri Laiho Lännen Media / SK
Oli kiehtovaa olla mukana jossain aivan uudessa, joka kasvoi, kehittyi ja herätti kiinnostusta niin hyvässä kuin pahassa.
Mikael Hoikkala Etelä-Suomen Sanomat
Ehkä minusta olisi voinut tulla toimittaja ilman Jatkoaikaakin, mutta näkemys, kokemus ja verkostot olisivat jääneet verrattoman paljon kapeammiksi.
Teemu Tammilehto Yle Urheilu
Jatkoaika oli loistava koulu kirjoittamiseen. Palaute oli tiukkaa, mutta rakentavaa. Opin tuntemaan satoja jääkiekkoihmisiä ympäri Suomen.
Solmu Salminen Iltalehti
Et saa tästä rahaa, mutta hanurisi tottuu kestämään merivettä paremmin kuin yliopistossa ikinä.
Emil Elo Kauppalehti
Sain vapauden tehdä suurille lukijamäärille mitä vain, miten vain.
Mari Pudas Iltalehti
Jatkoajassa opin kirjoittamaan, pääsin verkostoihin ja sieltä minut löydettiin STT:lle. En olisi unelmatyössäni ilman Jatkoaikaa.
Lauri Lehtinen Aamulehti
Kun juttelee entisten Jatkoajan toimittajien ja nykyään muutamia markkoja ammattilaisena tienaavien urheilutoimittajien kanssa, yhteinen konsensus on, että ”en olisi tässä ilman Jatkoaikaa”. En ole poikkeus.
Ville Niskanen Länsi-Savo
Jatkoaika todistetusti avaa myös ovia työelämään. Siksi tähän touhuun kannattaa rohkeasti hypätä mukaan!

Jatkoaika on

Jatkoaika on Suomen luetuin jääkiekkoaiheinen verkkolehti. Olemme jo 17 vuoden ajan tarjonneet sadoilletuhansille lukijoillemme uniikkia sisältöä jääkiekosta. Samalla sadat innokkaat ovat saaneet mahdollisuuden harjoitella toimittajan työtä tai harrastuksenaan seurata lätkää uudesta näkökulmasta ja kirjoittaa siitä lukijoillemme.

Tänään Jatkoaika on yli sadan hengen tiivis yhteisö, joka elää todeksi ja hengittää innostusta jääkiekkoon. Seuraamme kaikkia kiekkosarjoja, joista luonnollisesti tiiviimmin Liigaa, Mestistä ja Leijonia - unohtamatta kuitenkaan juttuja NHL:stä, KHL:stä ja monista muista sarjoista.

Kirjoitamme lukijoitamme varten päivänpolttavat uutiset ja raportit, mutta toimituksellamme on vapaat kädet tuottaa sisältöä myös muista sarjoista ja kiekkoilun pienistä yksityiskohdista, tekemisen intoa ei karsita pois.

Lue lisää Jatkoajasta ja meidän tehtävästämme »

Jatkoaika voi antaa sinulle

Suomen luetuin verkkolehti tarjoaa sinulle sekä yhteisöllisyyttä että kontakteja eri medioihin. Jatkoajasta voit päätyä minne tahansa journalismin parissa. Tai voit monen tekijämme tapaan kirjoittaa vain harrastuksena, ja pian huomaatkin yhteisön vieneen sinut jo mukanaan.

  • Mukava toimintaympäristö ja aitoja ystävyyssuhteita
  • Loistavat etenemismahdollisuudet toimittajan uralla
  • Kehittyminen harrastekirjoittajana
  • Saat tehdä ja kokeilla - internetistä ei tila lopu
  • Osallistu legendaariseen lätkäyhteisöön ja kiekkopiireihin

Lue lisää mitä Jatkoaika voi antaa sinulle »

Kasvattimme suosittelevat

Kasperi Kunnas Urheilutoimittaja MTV:llä

Jatkoajassa 2010-2013

Urheilutoimittajan ura ei ollut ensimmäisenä mielessä, kun aloitin Jatkoajassa. Kaverin kautta ja kokeilumielessä. Ahaa-elämys tuli kuitenkin nopeasti. Tajusin pitäväni hommasta niin paljon, että voisin joskus tehdä sitä työkseni.

Heti ensimmäisenä vuonna Jatkoajassa sain kokea HIFK:n mestaruuden ja Leijonien MM-kullan (ja ilmaveivin!) paikan päällä. Jatkoajan työnäytteideni ansiosta sain kesätöitä Kymen Sanomista, mikä taas johti nykyiseen työhöni MTV:llä.

Ekasta Jatkoajan jutusta vuosi ja olin Maikkarilla töissä – ei huono!

Opin Jatkoajassa perusteet asialliseen uutistyöhön ja kiinnostavaan urheilujournalismiin. Molemmat ovat katoavia luonnonvaroja. Jatkoajassa pääsin heti toiminnan keskelle. Kuin hyppy altaan syvään päähän, mutta samaan aikaan tekijöiden yhteisö opettaa uimaan.

Eikä Jatkoaika ole pelkkää hallilla hengausta. Kehityspäivät, vuosikokoukset ja pahamaineisen legendaariset Jatkiksen kesäjuhlat luovat tiiviin yhteisön. Ei siihen ole pakko kuulua, mutta nastaa se on!

Jos haluat jääkiekolta enemmän, mene Jatkoaikaan. Ja jos haluat tästä ammatin, niin mitä enää odotat?

Harri Laiho Urheilutoimittaja Lännen Mediassa

Jatkoajassa 2001-2006

Lupauduin mukaan jo silloin, kun ideanikkarit vasta suunnittelivat Jatkoaikaa. Oli kiehtovaa olla mukana jossain aivan uudessa, joka kasvoi, kehittyi ja herätti kiinnostusta niin hyvässä kuin pahassa.

Kiekko- ja toimittajapiireissä meitä nettipoikia katsottiin alta kulmien. Ei mikään ihme, kun asenne oli kohtalaisen kunnioittamaton ”me teemme kaiken paremmin kuin muut”. Intoa oli enemmän kuin osaamista, mutta toki tekemällä ja muilta tekijöiltä paljon myös oppi.

Minulle Jatkoaika tarjosi mahdollisuuden yhdistää intohimoinen jääkiekon seuraaminen piilossa olleeseen kirjoittamisen paloon. Kyse oli kuitenkin vain hauskasta harrastuksesta ilman ajatusta, että se voisi johtaa johonkin. Kunnianhimo kasvoi kirjoittaessa, muutama tienraivaaja näytti esimerkkiä ja lopulta ala vei mukanaan. Jatkoaika voi tarjota hyvän koulun, jossa jokainen oppii jotain, mutta toisaalta kyydissä voi viihtyä ilman määränpäätäkin.

Sinustako jatkoaikalainen

Haemme tekijöitä Suomen mahtavimpaan kiekkoaiheiseen verkkolehteen. Toimintaa on tarjolla, halusitpa urheilutoimittajan ammattiin tai harrastusmielessä kirjoittamaan jääkiekosta.

Jatkoaika on ollut kiekkoskenen huipulla jo 16 vuotta ja olemme paras mahdollinen paikka kehittyä kiekkojournalistina.

Meillä juttusi saavat takuuvarmasti näkyvyyttä, sillä kiekkokauden aikana verkkolehdellä on lukijoita keskimäärin lähes 200 000 viikossa.

Emme maksa toimittajillemme tai kuvaajillemme palkkaa. Kaikki palvelumme ylläpitämisestä ylijäävät eurot käytämme kuitenkin verkkolehden kehittämiseen, yhteisömme hyväksi ja auttamaan tekijöitämme kehittymään - esimerkiksi lähettämällä kaikkiin arvokisoihin tuhdin miehityksen.

Lue lisää rekrytoinnistamme »

Hae tekijäksi

Hae Jatkoajan tekijäksi

Mikäli kiinnostuit tehtävistä, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Täytä alla oleva hakemus, jonka lisäksi voit lähettää meille mallijutun, esim. artikkeli tai kolumni (arvioimme tällä ensisijaisesti oikeinkirjoitustasi) lomakkeen lopusta löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Kerro meille lisäksi perustietoja itsestäsi.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä mahdollisimman pian ja kaikkiin vastataan.

X
Lähetä mallijuttu tai muita liitteitä osoitteeseen rekrytointi@jatkoaika.com