TUTO kaappasi KHL-kokemusta

LIIGA, MESTIS, KHL / Uutinen
Niclas Luceniuksella on liigakokemusta muun muassa TPS-paidasta.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Niclas Lucenius ja TUTO ovat solmineet kuukauden mittaisen sopimuksen.

TUTO paikkaa harventuneita rivejään, kun kokenut Niclas Lucenius liittyy turkulaisten riveihin. TUTOn oma kasvatti on urallaan tahkonnut 296 Liiga-ottelua tehoin 58+94=152. 28-vuotiaan hyökkääjän tilastoista löytyy myös 60 KHL-ottelua Riian Dynamon riveissä.

− Puhutaan taitotasoltaan ilmiömäisestä pelaajasta, joka pelaa jokaisessa ottelussa vain voitosta. Niclas on todellinen huippupelaaja, suitsutti TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Lucenius on ollut kuluvan kauden pelaamatta, edelliset ottelut ovat viime kaudelta DEL2:n Eispiraten Crimmitschaun sekä Mestiksen LeKin riveissä.

− Luceniuksen kanssa on pidetty yhteyttä jo jonkin aikaa, aiheena paluu TUTO-paitaan. Nyt kun sarja on lähtenyt käyntiin ja kolme hyökkääjää on sairastuvalla, oli aika reagoida nopeasti. Onneksi saimme Luceniuksen kanssa sovittua kuukauden mittaisen pestin, joka päättyy maajoukkuetaukoon. Silloin katsomme tilanteen uudestaan, ja mikäli löydämme yhteistyökumppaneita mukaan, voi Luceniuksen koko kauden sopimuskin olla mahdollinen, jatkoi Aittola.

» Lähetä palautetta toimitukselle