Oilers kylvetti Kingsiä jälleen murskaluvuin, Bostonissa fanit säikäyttivät kaadettuaan pleksin toimitsijan niskaan

NHL / Aamuraportti
Hattutempun viimeistellyt Evander Kane näytti Kingsille kovuutta sekä jäällä että tulostaululla.
Kuva © Getty Images
Hattutempun viimeistellyt Oilers-hyökkääjä Evander Kane johti joukkueensa Kingsin-murskajaisia. Bostonissa ottelu keskeytyi toviksi, kun katsojien rummuttamisen seurauksena irronnut pleksi rojahti iäkkään toimitsijan niskaan.

Edmonton Oilersin ja Los Angeles Kingsin välinen sarja matkasi Los Angelesiin, eikä Oilers jättänyt kotijoukkueelle tälläkään kertaa vähäisintäkään saumaa. Edellisessä ottelussa peräti kuusi maalia Kings-verkkoon latonut Oilers iski tällä kertaa kahdeksan osumaa, joista kolme oli pelinsä raiteille saaneen kohuhyökkääjä Evander Kanen käsialaa.

Jesse Puljujärvelle merkittiin syöttöpiste lukemin 2−8 päättyneessä ottelussa. Hän oli myös kierroksen ainoa pisteille yltänyt suomalainen.

Vierasvoitot merkittiin myös Toronto Maple Leafsille ja Minnesota Wildille, joista ensimmäinen kellisti hallitsevan mestarin Tampa Bay Lightningin luvuin 2−5 ja jälkimmäinen Ville Husson St. Louis Bluesin 1−5. 

Sarjan avauksessa Blues kaatoi Wildin vakuuttavasti, mutta hävisi nyt toisen ottelun peräjälkeen. Niin ikään avausottelussa upeasti esiintynyt ja nollapelin torjunut Husso oli tällä kertaa vaikeuksissa, kun verkko pölisi takana neljästi. Torjuntoja hänelle merkittiin 28.

Bostonissa ottelu keskeytyi epäonnisesti

Boston Bruinsin ja Carolina Hurricanesin välinen ottelu Bostonin TD Gardenissa jouduttiin keskeyttämään hetkeksi toisessa erässä epäonnisten tapahtumien seurauksena.

David Pastrňákin voittomaaliksi jäänyttä 3−1-osumaa juhlinut kotiyleisö rummutti tapojen mukaisesti kaukalon pleksejä niin, että yksi jäähyaition ja yleisön erottavista plekseistä pääsi irtoamaan − epäonnisesti jäähyaitiossa olleen iäkkään toimitsijan niskaan.

Toimitsijaa hoidettiin hetken aikaa jäähyaitiossa, ja lopulta hänet kuljetettiin niska tuettuna sairaalaan tarkistettavaksi. Sairaalasta kantautuneiden tietojen mukaan toimitsija voi nyt hyvin.

Bruinsille voitto oli sarjan ensimmäinen laatuaan ja äärimmäisen tärkeä, sillä kaksi ensimmäistä ottelua olivat päättyneet Hurricanes-juhliin. Edellisessä ottelussa loukkaantunut Hurricanes-maalivahti Antti Raanta oli tiettävästi jo pelikuntoinen, mutta toimi ottelussa luukkuvahtina Pjotr Kotšetkovin kannettua torjuntavastuun.

» Lähetä palautetta toimitukselle