NHL-aamuraportti: Panthers murskasi Starsin – kaukalossa nähtiin yhteensä yhdeksän suomalaispelaajaa

NHL / Aamuraportti
Miro Heiskanen (vasemmalla) ja Aleksander Barkov (oikealla) ottivat yhteen viime yön NHL-kierroksella.
Kuva © Getty Images
Florida Panthers ja Minnesota Wild murskasivat vastustajansa yön NHL-kierroksella. Jatkoaika kokosi yhteen yön kierroksen merkittävimmät tapahtumat.

Panthersin huippuvire jatkuu, yhdeksän suomalaista samassa kaukalossa

Florida Panthersin loistavat otteet saivat jatkoa, kun joukkue kaatoi leikitellen Dallas Starsin lukemin 7–1. Panthers-hyökkääjä Sam Bennettille merkittiin ottelussa hattutemppu ja hänen ohellaan, neljän tehopisteen iltaa vietti myös Jonathan Huberdeau

Voitto oli Panthersille tällä kaudella jo 20. sen kotijäällä. Koko liigaa johtava Panthers on voittanut nyt kolme ottelua putkeen. Yön ottelussa nähtiin samassa kaukalossa peräti yhdeksän suomalaispelaajaa. Maalinteossa suomalaisista onnistui Starsin Roope Hintz, syöttöpiste merkittiin Esa Lindellille, Aleksander Barkoville ja Anton Lundellille

Kaprizovin paluu siivitti Wildin suurinumeroiseen voittoon

Venäläishyökkääjä Kiril Kaprizov teki paluun NHL-kaukaloihin muutaman viikon tauon jälkeen ja hänelle merkittiin kaksi syöttöpistettä Wildin 7–3 murskavoitossa Anaheim Ducksista. 

Norjalaishyökkääjä Mats Zuccarello oli ottelun tehokkain pelaaja kahdella maalilla ja yhdellä syöttöpisteellä. Wildin maalia vartioineelle Kaapo Kähköselle merkittiin ottelussa 36 torjuntaa.  

Coyotes taisteli hyvin, mutta Avalanche jatkoi voittoputkeaan kotona

Colorado Avalanchen ja Arizona Coyotesin välisestä ottelusta tuli hiukan yllättäen yön kierroksen tasaisin ottelu. Avalanchen Mikko Rantanen aloitti maalinteon avauserässä kauden 17. maalillaan. 

Kamppailu eteni tasaisissa merkeissä ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan voittolaukauskilpailusta. Avalanchen Nazem Kadri oli ainoa onnistuja ja näin pisteet jäivät Denveriin. Avalanchen kotivoittojen putki venyi nyt jo 13 otteluun. 

Coyotesin maalilla pelanneelle Ivan Prosvetoville merkittiin ottelussa 44 torjuntaa. Uransa toisessa NHL-ottelussa pelannut venäläisvahti teki useita loistavia torjunta ja piti joukkueensa mukana ottelussa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle