NHL-aamuraportti: Aleksandr Ovetškin ohitti Brett Hullin kaikkien aikojen maalipörssissä

NHL / Aamuraportti
Ovetškinin edellä on enää kolme pelaajaa kaikkien aikojen maalitilastossa.
Kuva © Getty Images
Rasmus Ristolainen ja Jesse Puljujärvi keräsivät syöttöpisteet omissa otteluissaan, kun taas Joonas Korpisalo joutui nöyrtymään Aleksandr Ovetškinin jatkaessa historiallisia saavutuksiaan. Jatkoaika kokosi yhteen yön merkittävimmät tapahtumat.

Ovetškin ohitti Hullin

Joonas Korpisalo oli saanut torjuntavuoron Columbus Blue Jacketsin maalilla Washington Capitalsia vastaan, mutta 24 torjuntaa ei kuitenkaan riittänyt voittoon.

Aleksandr Ovetškin teki ottelussa jälleen kerran historiaa siirtymällä kaikkien aikojen pistetilastossa Brett Hullin edelle sijalle neljä. Osuma oli Ovetškinin uran 742:s.

Puljujärven tehokas syksy jatkuu

Jesse Puljujärvi ja Arttu Ruotsalainen olivat suomalaisittain seuratuimmat nimet Edmonton Oilersin ja Buffalo Sabresin välisessä ottelussa. Ruotsalainen oli lähellä päästä jo maalitilastoihinkin, mutta osuma kuitenkin hylättiin. Puljujärvi puolestaan oli mukana sekä hyvässä että pahassa yhden jäähyn ja yhden syöttöpisteen myötä.

Ristolainen pisteille voitossa

Carolina Hurricanes oli vuorostaan saanut vastaansa Rasmus Ristolaisen edustaman Philadelphia Flyersin. Ristolainen esiintyikin ottelun suomalaisista eniten edukseen saaden syöttöpisteen Flyersin ensimmäiseen maaliin joukkueen 2–1-voitossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle