NHL-aamuraportti: Kings ja Ducks hurjassa lennossa – Mikael Granlund vietti neljän pisteen iltaa

NHL / Aamuraportti
Mikael Granlund oli torstain tehokkain pelaaja koko kierroksella.
Kuva © Getty Images
Mikael Granlund ja Mikko Rantanen olivat vahvassa vedossa torstain kierroksella. Jatkoaika kokosi yhteen yön merkittävimmät tapahtumat.

Granlundilla pistejyvä kohdillaan

Erinomaisesti kautensa avannut Nashville Predatorsin Mikael Granlund oli jälleen vahvassa vedossa, kun suomalainen syötti peräti neljä Nashville Predatorsin maalia ottelussa St. Louis Bluesia vastaan.

Granlund huipensi iltansa tarjoilemalla komean esityön Matt Duchenen laukomaan voittomaaliin jatkoajalla.

Kaliforniaan paistaa kerrankin aurinko

Anaheim Ducks ja Los Angeles Kings ovat viime vuosina saaneet tottua häviämään urakalla, mutta nyt näyttää kerrankin valoisammalta. Kumpikin Etelä-Kalifornian joukkue venytti voittoputkeaan komeisiin lukemiin torstain kierroksella.

Kings voitti jo seitsemännen kerran peräkkäin, kun se peittosi pahasti vajaamiehisen Ottawa Senatorsin 2–0. Senatorsin suomalaispuolustaja Lassi Thomson teki ottelussa NHL-debyyttinsä ja sai heti yli 22 minuuttia peliaikaa.

Ducks puolestaan kukisti tuskailevan Seattle Krakenin lukemin 7–4 ja näin ollen ankkalauman voittoputki on nyt kuusi ottelua. Joukkueen alkukauden tähti Troy Terry venytti pisteputkensa jo 13 ottelun pituiseksi tekemällä tällä kertaa tehot 2+1.

Avalanche ja Rantanen saivat ketsuppipullon auki

Alkukauden pettymyksiin Colorado Avalanche onnistui väläyttämään viime kaudelta tuttua rallatteluaan ottelussa Vancouver Canucksia vastaan, joka jäi lumivyöryn alle selvin 7–1-lukemin.

Avalanchen tehopelaajana hääri Mikko Rantanen, joka niin ikään sai hieman kadoksissa olleita tehojaan nyt esiin. Rantanen saldosi tehot 1+2, mitkä olivat myös miehen ensimmäiset pisteet yli kahteen viikkoon.

Capitalsin debytantille heti nollapeli

Maalivahti Zach Fucale pääsi pelaamaan NHL-debyyttinsä Washington Capitalsin paidassa ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan. Aikoinaan kovan luokan lupauksena pidetty, mutta pääasiassa ECHL:ssä viime vuosina pelannut Fucale torjuikin heti nollapelin 21 torjunnan myötä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle