NHL-aamuraportti: Vasilevski pelasi huippupelin, Lightning jälleen Hurricanesia parempi

NHL / Aamuraportti
Toisen ottelun voittomaali merkittiin Lightning-hyökkääjä Alex Killornille.
Kuva © Getty Images
Carolina Hurricanes hallitsi ottelusarjan toista kamppailua, mutta hallitseva mestari Lightning oli jälleen maalin verran parempi. Jatkoaika kokosi yhteen yön kierroksen merkittävimmät tapahtumat.

Kotijoukkue Carolina Hurricanes aloitti ottelusarjan toisen kamppailun hyvällä energialla ja joukkue onnistui luomaan laadukkaita maalipaikkoja heti ensimmäisen erän avaushetkillä. Tasainen avauserä oli maaliton. 

Ottelun avausmaali merkittiin Tampa Bay Lightingin Alex Killornille, joka onnistui maalinteossa myös sarjan ensimmäisessä ottelussa. Killorn kuljetti kiekon laidasta keskelle ja hänen rannelaukauksensa yllätti Hurricanes-vahti Alex Nedeljkovicin.

Hurricanes jatkoi omaa painostustaan ja hallitsi näennäisesti ottelua. Lightning-maalivahti Andrei Vasilevski pelasi huikean ottelun vieraiden maalilla torjuen yhteensä 31 laukausta. Kotijoukkueen paras maalipaikka syntyi alivoimalla, kun Sebastian Aho löysi syötöllään Martin Nečasin. Tšekkihyökkääjä ei kuitenkaan onnistunut ohittamaan Vasilevskia. 

Kolmannessa erässä Lightning-hyökkääjä Anthony Cirelli nappasi kiekon Hurricanes-puolustaja Brady Skjein jaloista ja ampui rystyllä vieraat 2–0-johtoon. Hurricanes onnistui tekemään kavennuksen pelatessaan ilman maalivahtia, mutta sen lähemmäs kotijoukkue ei päässyt. 

Lightning voitti ottelun 2–1 ja johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 2–0. 

» Lähetä palautetta toimitukselle