NHL-aamuraportti: Kakko osui kahdesti Rangersin voitossa, Lehtoselle avauspiste Blue Jackets -paidassa

NHL / Aamuraportti
Kaapo Kakko osui kahdesti Rangersin voitossa.
Kaapo Kakko onnistui maalinteossa kahdesti, kun Rangers kaatoi kotijäällään Sabresin 6–3. Mikko Lehtoselle merkittiin Blue Jackets -uran ensimmäinen syöttöpiste jatkoaikatappiossa Tampa Bay Lightningia vastaan. Jatkoaika kokosi yhteen yön kierroksen merkittävimmät tapahtumat.

Kaapo Kakko teki kaksi maalia, kun Rangers kukisti Buffalo Sabresin kotijäällään lukemin 6–3. Ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejad osui ottelun avauserässä jo kahdesti ja viimeisteli hattutemppunsa toisen erän alkuminuuteilla.

Viime viikolla Rangersin kanssa NHL-sopimuksen solminut puolustaja Zac Jones sai uransa ensimmäisen tehopisteen, kun hän antoi syötön Kakon toiseen maaliin kolmannessa erässä. Jones on juhlinut kuluvalla kaudella jo NCAA:n mestaruutta Massachusettsin yliopiston kanssa.

Rangers nousi voitolla neljän pisteen päähän Boston Bruinsista, joka pitää hallussaan viimeistä pudotuspelipaikkaa. Rangers ja Bruins kohtaavat toisensa vielä kaksi kertaa ennen runkosarjan päätöstä.

Lehtoselle Blue Jackets -uran avauspiste, Lightning voitti jatkoajalla

Puolustaja Mikko Lehtoselle merkittiin ensimmäinen tehopiste Blue Jackets -paidassa, mutta joukkue joutui taipumaan hallitsevan mestarin, Tampa Bay Lightningin, käsittelyssä. Lehtonen antoi syötön Mihail Grigorenkon 1–1-tasoitusmaaliin avauserän lopussa.

Blue Jackets nousi 3–2-johtoasemaan Eric Robinsonin kahdella maalilla, mutta Lightning ei luovuttanut. Alex Barré-Boulet tasoitti ottelun kolmannessa erässä, ja ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkoajalta.

Jatkoaikaa ehdittiin pelata vain 10 sekuntia, kun Lightning-puolustaja Victor Hedman ampui voittomaalin kotijoukkueelle. Blue Jacketsin suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo loukkasi itseään kolmannen erän alussa eikä pystynyt jatkamaan ottelua.