NHL-aamuraportti: Bruinsin vahva puolustus piti Rangersin aisoissa, Blues haki revanssin Coyotesista

NHL / Aamuraportti
Jaroslav Halak piti New York Rangersin hyökkääjät kurissa
Jaroslav Halak piti maalinsa puhtaana, kun Boston Bruins haki 1–0-voiton New York Rangersista. St. Louis Blues puolestaan otti revanssin 4–1-voitolla Arizona Coyotesista hävittyään kolme edellistä keskinäistä kohtaamista.

Jaroslav Halak torjui kaikki 21 laukausta, kun Boston Bruins kukisti New York Rangersin 1–0. Samalla Bruins venytti pisteputkensa jo kymmenen ottelun mittaiseksi. Nollapeli oli Halakille kauden ensimmäinen.

Ottelun ainoan maalin teki Nick Ritchie, kun toista erää oli pelattu yhdeksän minuuttia. Bruins on voittanut viimeiset viisi otteluaan.

Rangersin maalilla Igor Šestjorkin torjui 29 kertaa. Rangers, joka hävisi Bruinsille myös joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, on nyt jäänyt maaleitta kahdessa viimeisestä kolmesta ottelustaan.

Faulk ratkaisi voiton Bluesille

Justin Faulk iski kaksi maalia, kun St. Louis Blues kukisti Arizona Coyotesin vieraissa 4–1. Bluesin tehomiehiiin kuului myös tehot 1+1 nakuttanut Brayden Schenn. Jordan Binnington torjui 24 laukausta.

Faulk vei Bluesin 1–0-johtoon ylivoimalla tulisella siniviivalämärillä, kun ensimmäistä erää oli pelattu kaksi minuuttia. Johan Larsson tasoitti pelin toisessa erässä, kun hän iski Jordan Oesterlen laukauksesta tulleen irtokiekon maaliin.

Faulk iski illan toisen maalinsa, kun kolmatta erää oli jäljellä seitsemän minuuttia. Jordan Kyrou luisteli Coyotesin maalin taakse päätykiekon perään, nappasi kiekon ja antoi rystysyötön Faulkin lapaan eikä tämä erehtynyt.

Ivan Barbašov ja Schenn sinetöivät 4–1-loppulukemat iskemällä kahdesti tyhjään maaliin ottelun lopulla.

Bluesille voitto oli makea, sillä Coyotes oli vienyt joukkueiden kolme edellistä kohtaamista. Joukkueet kohtaavat uudelleen sunnuntaina.