NHL-aamuraportti: Coyotesin maaliton tuska ei hellitä

NHL / Aamuraportti
Arizona Coyotes on pelannut jo kaksi ottelua tekemättä maaliakaan.
Dylan Larkin iski ratkaisun, kun Detroit Red Wings otti toisen peräkkäisen voittonsa Ottawa Senatorsin kustannuksella. Arizona Coyotes puolestaan jäi maaleitta toisessa ottelussa peräkkäin. Jatkoaika kokosi yhteen yön kierroksen onnistujat, alisuorittajat ja joukkueidensa suurimmat sankarit.

Larkin Red Wingsin sankari

Dylan Larkin iski ratkaisun, kun Detroit Red Wings kukisti kotonaan Ottawa Senatorsin voittolaukauskisan jälkeen 3-2. Varsinaisella peliajalla Red Wings karkasi 2-0-johtoon, kun Larkin ja Tyler Bertuzzi onnistuivat maalinteossa. Brady Tkachuk ja Colin White toivat kuitenkin vieraat tasoihin. Ottelu eteni lopulta voittolaukauskilpailuun, jossa Larkin oli ainoa onnistuja. Voitto oli Red Wingsille toinen peräkkäinen.

Coyotesin maaliton tuska jatkuu

Carolina Hurricanesin Petr Mrazek pelasi kauden kolmannen nollapelinsä, kun Hurricanes kaatoi Arizona Coyotesin 3-0. Mrazekille kirjattiin ottelussa 32 torjuntaa. Coyotes jäi ilman maaleja toisessa ottelussa peräkkäin. Isäntien maaleista vastasivat Warren Foegele, Lucas Wallmark ja Martin Necas. Erik Haula kirjautti Necasin osumaan syöttöpisteen.

Coyotes sai ottelusta myös jobinpostia, sillä Antti Raanta loukkaantui toisessa erässä ja jätti pelin kesken alavartalovamman vuoksi.

Avalanchen hyvä peli ei riittänyt

Jared McCann iski ratkaisun, kun Pittsburgh Penguins kaatoi vieraissa Colorado Avalanchen 4-3. Ottelu oli alusta asti tasainen. Nathan MacKinnon siirsi isännät 1-0.johtoon ensimmäisen erän lopussa. Penguins kuitenkin tasoitti pelin Teddy Bluegersin toimesta toisen erän puolivälissä. Vieraat johtivat peliä 3-2 Jevgeni Malkinin osumalla kolmannen erän lopussa, kunnes Matt Calvert siirsi ratkaisun jatkoajalle. Lopulta McCann ratkaisu voiton vieraille, kun jatkoaikaa oli pelattu kolme minuuttia.