NHL-aamuraportti: Capitalsilta uskomaton loppukiri, Hughesin tehoilta ei kantanut Devilsiä voittoon

NHL / Aamuraportti
Jack Hughes alkaa löytää peliään vaikean alkukauden jälkeen.
Jack Hughesin uran ensimmäinen kolmen pisteen ilta ei kantanut New Jersey Devilsiä voittoon. Colorado Avalanche mätti maaleja Vegas Golden Knightsin vieraana. Washington Capitals nousi neljän maalin takaa voittoon Vancouver Canucksista. Jatkoaika kokosi yhteen yön NHL-kierroksen onnistujat. alisuorittajat ja joukkueidensa suurimmat sankarit

Hughesin tehoilta Devilsin ainoa valopilkku

Jack Hughesin uran ensimmäinen kolmen pisteen ilta ei lopulta riittänyt, kun New Jersey Devils kaatui Arizona Coyotesin käsittelyssä 5-3. Sami Vatanen saalisti ottelussa tehot 1+1. Devils hallitsi ottelua mielin määrin vieden laukaukset lukemin 34-17, mutta joukkueen viimeistely oli heikkoa. Coyotes rankaisi armotta Devilsin puolustuspään virheistä ja vei lopulta pisteet mukanaan. Ratkaisun niittasivat Barrett Hayton ja Clayton Keller kolmannessa erässä.

Avalanche vietti maalijuhlia Golden Knightsin kustannuksella

Colorado Avalanche innostui mättämään maaleja jo kolmannen kerran tällä kaudella, kun se murskasi Vegas Golden Knightsin vieraissa lukemin 6-1. Pierre-Edouard Bellemare aloitti maalinteon jo 28 sekunnin pelin jälkeen. Avalanche karkasi isänniltä toisessa erässä, jossa se iski kolme maalia Cale Makarin, Nazem Kadrin ja Matt Calvertin toimesta. Calvert sinetöi illan toisella maalillaan 6-1-loppulukemat kolme minuuttia ennen loppua. Golden Knightsin ainokaisen teki William Karlsson.

Maple Leafs karkasi Sharksilta kolmannessa erässä

San Jose Sharksin alavireinen kausi sai jatkoa Toronto Maple Leafsin käsittelyssä. Kevin Labancin 1-0-johtomaali ensimmäisessä erässä jäi lopulta Sharksin ainoaksi ilonaiheeksi, sillä Maple Leafs vei kolmannen erän lukemin 3-0 ja koko ottelun 4-1. Isäntien maaleista vastasivat Jake Muzzin, Ilja Mihejev, Auston Matthews ja Morgan Reilly.

Leddyn tehoilta siivitti Islandersin voittoon

Nick Leddy iski tehot 2+1, kun New York Islanders otti kuudennen peräkkäisen voittonsa kukistamalla Ottawa Senatorsin vieraissa 4-2. Leddyn lisäksi maalinteossa onnistuivat myös Matt Martin ja Derick Brassard. Senatorsin molemmat maalit teki Tyler Ennis.

Ullmark nollasi Red Wingsin

Linus Ullmark pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä, kun Buffalo Sabres kaatoi Detroit Red Wingsin 2-0. Ullmark torjui ottelussa 41 laukausta. Sabresin maaleista vastasivat Jake McCabe ja Sam Reinhart

Capitalsilta uskomaton nousu voittoon

Washington Capitals päätti Kanadan-kiertueensa 6-5-voittoon Vancouver Canucksista voittolaukauskilpailun jälkeen. Capitals oli toisessa erässä jo 5-1-tappiolla, kunnes Jevgeni Kuznetsov käynnisti vieraiden takaa-ajon. Kolmannessä erässä Capitals iski kolme maalia isäntien verkkoon ja pakotti ratkaisun jatkoajalle. Ottelu eteni lopulta voittolaukauskilpailuun, jossa Nicklas Bäckström iski ratkaisun.