NHL-kierroksen topit ja flopit: Laine osui kahdesti, Panthers jatkoi voittoputkeaan

NHL / Aamuraportti
Patrik Laine viimeisteli kaksi maalia Hurricanesin verkkoon.
Kuva © Getty Images
Patrik Laine teki kaksi maalia ja syötti yhden Jetsin voittaessa Hurricanesin. Panthers puolestaan otti jo kuudennen peräkkäisen voiton kukistaessaan Flyersin. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Laine mukana kaikissa Jetsin maaleissa

Winnipeg Jets voitti vieraskaukalossa Carolina Hurricanesin maalein 3-2. Patrik Laine teki vierasjoukkueen kaksi ensimmäistä maalia ja syötti Paul Stastnyn kolmannen erän voittomaalin. Teuvo Teräväinen teki Hurricanesin ensimmäisen maalin Sebastian Ahon syötöstä.

Laine on tehnyt viimeisessä kahdeksassa ottelussa kymmenen maalia ja nostanut kauden maalisaldonsa 35. Vain Aleksandr Ovetškin (40) ja Jevgeni Malkin (36) ovat tehneet enemmän maaleja tällä kaudella.

Panthers otti kuudennen peräkkäisen voiton

Florida Panthers otti kuudennen peräkkäisen voiton, kun se kukisti kotonaan Philadelphia Flyerisin maalein 4-1. Panthersin tehokkaimmat pelaajat olivat Jevgeni Dadonov (2+0) ja Aleksander Barkov (1+1). Konkarimaalivahti Roberto Luongo torjui kotijoukkueen maalissa 39 kertaa.

Vahvaa loppukautta pelaava Panthers on vain pisteen päässä Itäisen konferenssin viimeisestä villin kortin paikasta pudotuspeleihin.

Ducks voitti vakuuttavasti

Anaheim Ducks voitti kotonaan Chicago Blackhawksin maalein 6-3 ja nousi Tyynenmeren divisioonan kolmanneksi ohi Los Angeles Kingsin.

Jakob Silfverberg sekä Corey Perry tekivät kaksi maalia kotijoukkueelle ja Ryan Getzlaf syötti kolme maalia. Ducksien ruotsalainen tulokaspuolustaja Marcus Pettersson teki ensimmäisen NHL-maalinsa.

Ducks nousi voittonsa ansiosta Tyynenmeren divisioonan kolmanneksi ja kiinni suoraan pudotuspelipaikkaan ohi Los Angeles Kingsin.

Flopit

Avalanchen aloitukset

Colorado Avalanche oli vaikeuksissa aloituksissa Nashville Predatorsia vastaan käydyssä ottelussa. Avalanche voitti vain 43 prosenttia aloituksista ja pahiten vaikeuksissa oli ykkössentteri Nathan MacKinnon. Mackinnon voitti 14 aloituksestaan vain kolme.

Predators voitti ottelun Filip Forsbergin jatkoaikamaalilla 4-3.

Sharksin ylivoimapeli

San Jose Sharks pääsi pelaamaan neljästi ylivoimalla Columbus Blue Jacketsia vastaan saamatta maalia aikaan. Sharks ampui 35 kertaa kohti Blue Jacketsin maalia ja vain Joonas Donskoi sekä Evander Kane onnistui ohittamaan Sergei Bobrovskyn.

Blue Jackets voitti ottelun maalein 4-2 ja otti pudotuspelipaikan kannalta tärkeät pisteet.

» Lähetä palautetta toimitukselle