NHL-kierroksen topit ja flopit: Philadelphiassa vietettiin juhlallisuuksia, Bergeron teki hattutempun

NHL / Aamuraportti
Eric Lindrosin paita nostettiin kattoon Philadelphiassa.
Philadelphiassa vietettiin juhlallisuuksia, kun Eric Lindrosin paita nostettiin hallin kattoon. Patrice Bergeron iski kolme maalia. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

TOPIT

Eric Lindrosin paita nousi kattoon Philadelphiassa

Philadelphiassa vietettiin juhlallisuuksia, kun Eric Lindrosin paita nostettiin Wells Fargo Centerin kattoon ennen ottelun alkua. Flyersissa kahdeksan kautta pelanneesta Lindrosista tuli seurahistorian kuudes pelaaja, jonka paita jäädytettiin. Lindros teki koko urallaan 760 pelaamassaan ottelussa 865 (372 + 493) tehopistettä.

Itse ottelussa Philadelphia Flyers voitti vasta jatkoajalla Toronto Maple Leafsin maalein 3-2. Ottelun voittomaalin teki Sean Couturier, jolle maali oli jo kauden 26.

Patrice Bergeron hattuili

Patrice Bergeron iski kolme maalia Boston Bruinsille, kun joukkue kaatoi vieraskentällä New York Islandersin 5–2. Bergeron on tehnyt viimeisissä kahdeksassa pelissään 14 (9 + 5) tehopistettä.

Mikko Rantasen lentokeli jatkuu

Mikko Rantanen vietti kolmen (1 + 2) tehopisteen iltaa, kun Colorado Avalanche voitti kotonaan San Jose Sharksin maalein 5 – 3. Rantanen on summannut tällä kaudella jo 44 (16 + 28) tehopistettä ja pelaa parasta kauttaan.

FLOPIT

Martin Jonesille ei koppi tarttunut

San Jose Sharksin maalivahti Martin Jones sai Colorado Avalanchen ampumista 22 laukauksesta kiinni vain 17. Jonesin torjuntaprosentti oli lohduton 77,3.

Buffalo Sabresin huonot otteet

Buffalo Sabres hävisi New York Rangersille vieraskentällä maalein 4-3. Sabres on voittanut viimeisistä seitsemästä pelistä vain yhden ja on koko NHL:n toiseksi huonoin joukkue heti Arizona Coyotesin jälkeen.

Dustin Brownin suihkukomennus

Los Angelesin kokenut Dustin Brown hölmöili itsensä suihkuun kolmannen erän laitataklauksella ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan. Brownin viiden minuutin jäähyn aikana Patrick Hörnqvist niittasi illan toisen maalinsa ja Penguinsin 3−1-voittoon.