NHL-kierroksen topit ja flopit: Korpisalo työn sankarina kotijäällä

NHL / Aamuraportti
Korpisalo ahkeroi Blue Jackets -maalilla.
Kuva © Getty Images
Korpisalo urakoi tolppien välissä ja Blues soi St. Louisissa. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Korpisalo pysäytti Maple Leafsin

Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalo torjui 39 kertaa ja nappasi voiton, kun Toronto Maple Leafs kaatui maalein 4-2.

Korpisalo aloitti NHL-ottelun viimeksi joulukuun 1. päivänä. Koko kauden aikana hän on pelannut kahdeksan ottelua, joissa on päästänyt 2,84 maalia ottelua kohden.

Häggille uran ensimmäinen, Giroux järjesteli

Philadelphia Flyersin Robert Hägg teki tärkeän tasoitusmaalin lopulta Flyersin voittoon päättyneessä ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan. Maali oli ruotsalaispuolustajalle merkittävä, sillä osuma oli miehen lyhyen NHL-uran ensimmäinen. Hägg valittiin myös ottelun tähdistöön.

Myös Flyersin tähtihyökkääjä Claude Giroux oli voitto-ottelussa tehokkaana. Kanadalaissentteri tarjoili Häggin maaliin komean syötön ja alusti kaksi muutakin Flyers-osumaa. Giroux'lla on kasassa 39 tehopistettä kauden 34 ottelussa. Hän onkin matkalla kohti uransa tehokkainta kautta: parhaalla kaudellaan 2011-12 hän teki 93 tehopistettä.

Flopit

Bluesin loppuvuoden lama

Alkukaudesta itsensä liigan kärkisijoille nostanut St. Louis Blues on ollut viime aikoina tuloksellisesti alamaissa. Edellisestä viidestä ottelustaan missourilaisryhmä on voittanut vain kerran ja onnistunut maalinteossakin vain neljä kertaa.

Viime yön kierroksella sama trendi jatkui Calgary Flamesia vastaan, kun Dougie Hamilton ratkaisi voiton kotijoukkueelle kolmannen erän maalillaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle