NHL-kierroksen topit ja flopit: Islandersin Barzalille viiden syöttöpisteen ilta

NHL / Aamuraportti
Mathew Barzal vapauttaa Jordan Eberlen maalintekoon.
Kuva © Getty Images
Mathew Barzal oli New York Islandersin avainpelaaja ottelussa Colorado Avalanchea vastaan. Maalivahti Charlie Lindgren nappasi neljännen voittonsa ja nollapelin uransa neljännessä NHL-ottelussa Blackhawksia vastaan.

Topit

Canadiensin Lindgren pysäyttää Blackhawksin

Tulokasmaalivahti Charlie Lindgren teki 38 torjuntaa ja nollasi Chicago Blackhawksin kautensa ensimmäisessä ja uransa neljännessä NHL-ottelussaan Chicagossa. Loukkaantunutta Carey Pricea tuurannut 20-vuotias pelasi loistavan ottelun, jossa hän teki näyttävät torjunnat muun muassa Jonathan Toewsia ja Richard Panikia vastaan.

Jonathan Drouin ja Joe Morrow maalasivat Canadiensille, joten Canadiens vei pisteet numeroin 2-0.

Barzal syötteli Avalanchen nurin

Matthew Barzal merkautti tilastoihinsa peräti viisi syöttöpistettä Colorado Avalanchea vastaan. 20-vuotias tulokassentteri ruokki muun muassa Jordan Eberleä, joka iski ottelussa Nick Leddyn tavoin kaksi maalia. Islanders kukisti Avalanchen 6-4.

Flopit

Oilersin kömpelöt puolustajat

Detroit Red Wings iski kolme neljästä maalistaan maalinedustalta, eikä Oilers-pakkien sijoittuminen tai reagointikyky riittänyt Cam Talbotin eteensä sylkemien irtokiekkojen putsaamiseen. Muun muassa Eric Gryballa ja Darnell Nursella ei ollut paras päivänsä oman maalin edustalla. Oilers jäi ottelussa maaleitta ja jatkaa näin läntisen konferenssin toiseksi viimeisenä.

Mike Smithilla kaksijakoinen ilta

Calgary Flamesin maalivahti Mike Smithilla ei ollut paras iltansa ottelussa New Jersey Devilsia vastaan. Flamesin mentyä johtoon ottelun toisessa erässä, Smith meni katkaisemaan rännikiekkoa maalinsa taakse ja avasi suoraan Devilsin Brian Gibbonsille, jolla oli helppo työ laukoa kiekko maaliin.

Myös Devilsin neljäs maali lirahti melko helposti Smithin taakse ja näin kotijoukkue joutui taipumaan jatkoajalle. Smith oli kuitenkin virkaveljeään Keith Kinkaidia etevämpi voittomaalikilpailussa ja Flames nappasi ottelusta kaksi pistettä lukemin 5-4.

» Lähetä palautetta toimitukselle