NHL-kierroksen topit ja flopit: Ruotsalaistähti herätti Rangersin päätöserässä

NHL / Aamuraportti
Zibanejad mestaroi Golden Knightsin kaatoa.
Kuva © Getty Images
Rangers nujersi tulokasjoukkueen kirillään, Coyotes puolestaan nukkui onnensa ohi. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Neljän maalin loppukiri

Tulokasjoukkue Vegas Golden Knights piti New York Rangersia ahtaalla kaksi erää joukkueiden kohtaamisessa New Yorkissa. Golden Knights johti ottelua toisella erätauolla kahdella maalilla, kunnes estradille astui Mika Zibanejad.

Rangersin ruotsalaishyökkääjä viimeisteli yhden ja alusti kaksi maalia, kun Rangers mätti päätöserään neljä täysosumaa ja otti voiton maalein 6-4.

Connor Hellebuyck, Winnipeg Jets

Jetsin amerikkalaistorjuja vakuutti jälleen joukkueensa maalin suulla. Hellebuyck pysäytti 28 kiekkoa ja antautui vain kerran, kun Jets kaatoi divisioonavastustaja Minnesota Wildin maalein 2-1. 

Hellebuyck on aloittanut alkukauden aikana seitsemän ottelua, joista on voittanut kuusi. 

Clayton Keller, Arizona Coyotes

Pienikokoinen tulokashyökkääjä Keller jatkoi loistavia otteita, vaikka Coyotesilla joukkueena ei peli sujukaan: Red Wings -tappiossa syntyi jälleen kaksi tehopistettä (1+1).

Kellerillä on nyt kasassa 15 tehopistettä 13 ottelussa. Mies on jäänyt viimeksi pisteittä kaksi viikkoa sitten ja seitsemään edelliseen otteluun 19-vuotias hyökkääjä on kerännyt 11 pistettä. Keller on noussut koko liigan pistepörssissä jo kymmenen parhaan joukkoon.

Flopit

Coyotesin unelias alku

Edellisessä ottelussaan kauden avausvoittonsa ottanut Arizona Coyotes palautettiin maanpinnalle Detroitissa. Paikallinen Red Wings piirsi suuntaviivat tulevalle, kun se meni 2−0-johtoon jo kahden ja puolen minuutin pelin jälkeen. Isännät olivat loppuun asti edellä ja voittivat lopulta maalein 5-3.

Tappio sai Coyotes-luotsi Rick Tocchetin runolliseksi.

− Kastoimme vain varpaitamme vedessä sen sijaan, että olisimme sukeltaneet kunnolla, Tocchet kuvaili joukkueensa löysäksi kokemaansa asennoitumista otteluun.

» Lähetä palautetta toimitukselle