NHL-kierroksen topit ja flopit: Ovetškin vietti neljän maalin iltaa

NHL / Aamuraportti
Capitals-kapteeni johdatti joukkueensa voittoon neljällä maalillaan.
Kuva ©
NHL:ssä pelattiin 15 pelin kierros. Aleksandr Ovetškin vietti historiallista neljän maalin iltaa. New Jersey Devilsin tulokkaat esiintyivät vakuuttavasti. Vegas Golden Knights voitti Buffalo Sabresin jatkoajalla. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

TOPIT

Ovetškin vietti neljän maalin iltaa

Aleksandr Ovetškin iski neljä maalia Washington Capitalsin voittaessa Montreal Canadiensin 6−1. Ovetškin on aloittanut kauden kaksi ensimmäistä ottelua kahdella hattutempulla ja tehnyt jo yhteensä seitsemän maalia. Hän on ensimmäinen pelaaja, joka on aloittanut kautensa kahdella peräkkäisellä hattutempulla sitten kauden 1917-18.

New Jersey Devilsin tulokkaat

New Jersey Devils -tulokkaat aloittivat vahvasti, kun Devils voitti kauden avauspelissään Colorado Avalanchen maalein 4-1. Tulokaspuolustaja Will Butcherista tuli Devilsin ensimmäinen tulokas, joka on onnistunut tekemään kolme (0+3) tehopistettä ensimmäisessä NHL-ottelussaan.

Ruotsalaishyökkääjä Jesper Bratt teki puolestaan ensimmäisessä NHL-ottelussaan kaksi (1+1) tehopistettä. Kesän ykkösvaraus Nico Hischier ei avauspelissään päässyt tehopisteille, mutta pelasi kelpo ottelun ja laukoi kuusi kertaa kohti maalia.

Vegas Golden Knights toiseen voittoon

Golden Knights otti toisen voittonsa, kun joukkue voitti jatkoajalla Arizona Coyotesin maalein 2−1. Ottelun ratkaisi jatkoajalla James Neal, joka teki jo kauden kolmannen maalinsa. Marc-Andre Fleury torjui maalillaan 27 laukausta. Laajennusjoukkue Golden Knights on aloittanut kauden kahdella voitolla.

John Tavares ja Casey Cizikas viettivät tehoiltaa

John Tavares ja Casey Cizikas tekivät molemmat kaksi maalia Buffalo Sabresin verkkoon kun New York Islanders voitti maalein 6−3. Molemmat pelaajat merkkauttivat kolme (1+2) tehopistettä ja tekivät myös alivoimalla maalin mieheen.

FLOPIT

Winnipeg Jetsin puolustus

Jets menetti ensimmäisen erän 3−1-johtonsa, kun Calgary Flames takoi neljä maalia Jetsin verkkoon toisessa erässä. Flames voitti ottelun lopulta maalein 6−3. Jetsin maaliero kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa on murheellinen 5−13.

Henrik Lundqvist

New York Rangersin ruotsalaismaalivahti päästi viisi maalia ensimmäisessä erässä. kun Toronto Maple Leafs voitti Rangersin runsasmaalisessa ottelussa numeroin 8−5. Lundqvistin torjuntaprosentti kahden ottelun jälkeen on karmaiseva 81,0.

Sam Reinhart

Sabres-hyökkääjä oli jäällä peräti viiden takaiskumaalin aikana, kun hänen joukkueensa hävisi Islandersille maalein 3−6. Reinhart oli vuoden 2014 varaustilaisuuden 1. kierroksen 2. varaus.