Topit ja flopit: Erik Karlsson johdatti Ottawa Senatorsin konferenssifinaaleihin

NHL / Aamuraportti
Karlsson iski ottelun voittomaalin toisessa erässä.
Kuva © Getty Images
Ottawa Senators marssi NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin kaatamalla New York Rangersin välieräsarjan kuudennessa ottelussa lukemin 4-2. Senators eteni ensimmäistä kertaa konferenssifinaaleihin sitten vuoden 2007. Tuolloin joukkue eteni aina Stanley Cup -finaaleihin asti, jolloin Anaheim Ducks ja Teemu Selänne marssivat mestaruuteen.

Kaksi neljästä konferenssien finaalijoukkueita on nyt selvillä. Ensi yönä on luvassa kaksi maagista seitsemättä ottelua, kun Washington Capitals kohtaa Pittsburgh Penguinsin ja Anaheim Ducks Edmonton Oilersin.

Rangers-Senators 2−4 (otteluvoitot 2−4)

Ottawa Senators pelasi todella kypsän ottelun ja kaatoi New York Rangersin välierien kuudennessa ottelussa 4−2-lukemin. Ottelun kaksi suurinta tähteä olivat vieraiden kapteeni Erik Karlsson ja maalivahti Craig Anderson.

Karlsson iski ottelun voittomaalin toisen erän lopussa ja Anderson piti varmoilla otteillaan kotijoukkueen kahdessa maalissa.

Senators teki ottelusta erittäin vaikean kotijoukkueelle. Loistava alivoimapelaaminen ja keskialueen sumputus olivat myrkkyä Rangersille. Vieraat nukahtivat ottelussa kahdesti ja molemmista nukahduksista auenneet paikat käytti kotijoukkue hyödyksi, kun Chris Kreider ja Mika Zibanejad onnistuivat maalinteossa.

Nopeiden Rangers-hyökkääjien maalit eivät kuitenkaan kotijoukkuetta auttaneet, kun Senators oli jatkuvasti askeleen edellä ja marssi lopulta niukkaan voittoon.

» Lähetä palautetta toimitukselle