NHL-kierroksen topit ja flopit: Oshie tykitti hattutempun ja varmisti Capitalsin pudotuspelipaikan

NHL / Aamuraportti
Oshien lisäksi koko Capitals-joukkueella oli aihetta juhlaan.
Kuva © Getty Images
T.J. Oshie varmisti hattutempullaan Capitalsin pudotuspelipaikan. Ryan Getzlaf keräsi uransa 800. pisteen. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Washington Capitals varmisti ensimmäisenä joukkueena pudotuspelipaikan

Capitals nappasi yön ottelussa voiton Tampa Bay Lightningista ja otti ensimmäisenä joukkueena kiinnityksen pudotuspeleihin. Capitalsin sankareita olivat hattutempun ja syöttöpisteen kerännyt T.JOshie sekä neljä maalia syöttänyt Nicklas Bäckström.

Suomalaismaalivahdit isossa roolissa

Kolme suomalaista oli torjuntavuorossa viime yön kierroksella. Joonas Korpisalo ja Antti Raanta torjuivat joukkueensa voittoon. Juuse Saroksen Nashville Predators hävisi Carolina Hurricanesille, mutta Saros oli suomalaiskolmikosta työllistetyin, kun torjuntoja kertyi 33 kappaletta.

Yön kierroksella myös Cam Talbot ja Jake Allen pitivät nollapelin. Talbot torjui 33 kertaa, Allen 31.

Ryan Getzlafille uran 800. tehopiste

Anaheim Ducksin kokenut kanadalaishyökkääjä sai syöttöpisteen Patrick Eavesin maaliin jo ottelun avausminuutilla. Tehopiste oli Getzlafin uran 800. NHL-pelejä Getzlafille on kertynyt 852.

Flopit

Minnesota Wildilla menossa heikko jakso

Läntisen konferenssin toiseksi paras joukkue on menettämässä otettaan pudotuspelien kynnyksellä. Wild hävisi jo neljännen pelin putkeen ja on seitsemästä viime pelistään voittanut vain yhden. 

» Lähetä palautetta toimitukselle