NHL-kierroksen topit ja flopit: Aleksander Barkov Florida Panthersin sankarina

NHL / Aamuraportti
Aleksander Barkov sai jälleen juhlia maalia.
Kuva © Getty Images
Viime yön neljän ottelun NHL-kierroksella nähtiin kahden suomalaisen osalta maaleja, kun Florida Panthersin Aleksander Barkov ja Jussi Jokinen onnistuivat maalinteossa.

Topit

Florida Panthersin nousu

New York Rangers johti ottelua kotijäällään ensimmäisen erän jälkeen Florida Panthersia vastaan jo 2-0, mutta vielä tiukasti pudotuspelipaikasta taisteleva Panthers nousi tasoihin ja lopulta ohi.

Nousun pääarkkitehtinä toimi suomalaiset, kun Aleksander Barkov ja Jussi Jokinen onnistuivat varsinaisella peliajalla maalinteossa. Barkov ratkaisi ottelun lopulta rangaistuslaukauskilpailussa.

Calgary Flames palasi voittojen tielle

Kymmenen ottelun voittoputken päätökseen edellisessä pelissään saanut Calgary Flames palasi jälleen voittojen tielle. Flames otti helpon 3-1-kotivoiton Dallas Starsista, joka koki jo neljännen tappion viiteen peliin. Flamesin kapteeni, puolustaja Mark Giordano oli mukana kaikissa kolmessa joukkueensa maaleista.

Flopit

Ailahteleva Anaheim Ducks

Läntisessä konferenssissa kärkisijoilla pomppiva Anaheim Ducks koki jälleen niin sanotusti turhan tappion häntäpään joukkueille, kun Buffalo Sabres haki Kaliforniasta 2-1-vierasvoiton rangaistuslaukauskilpailun jälkeen.

Edellisestä 11 ottelusta Ducks on voittanut kuusi. Viidestä tappiosta kolme on tullut häntäpään joukkueita, kuten Vancouver Canucksia, Arizona Coyotesia ja nyt Sabresia vastaan. Saman putken aikana Ducks on onnistunut kaatamaan muun muassa Washington Capitalsin ja Chicago Blackhawksin.

» Lähetä palautetta toimitukselle