NHL-kierroksen topit ja flopit: Crosby tonnin kerhoon, Blues porskuttaa lännessä

NHL / Aamuraportti
Kuva © Getty Images
St. Louis Bluesin ja Robin Lehnerin väkevät otteet jatkuivat ja Sidney Crosbyn saavutusta juhlittiin yön kierroksella. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen muutkin onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Crosby eliittijoukkoon

PIttsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosbysta tuli yön kierroksella 86. pelaaja NHL-historiassa ja kahdeksas aktiivipelaaja, joka saavutti 1000 NHL-tehopisteen rajapyykin.

Crosbyn tehoilta oli Penguinsia isännöineelle WInnipeg Jetsille liikaa. Crosby alusti ensin varsinaisella peliajalla kaksi osumaa ja ratkaisi kamppailun lopulta jatkoajalla.

Lehnerin huippuviikko jatkui

Sabresin ruotsalaisvahti jatkoi väkeviä otteitaan, kun Lehnerin Sabres aiheutti Colorado Avalanchelle viidennen peräkkäisen tappion.

Toissapäivänä mies pysäytti Ottawa Senatorsin 39 torjunnallaan, viime yön nollapeliin tarvittiin 23 torjuntaa.

Bluesin vire kestää

St. Louis Blues otti jo kuudennen peräkkäisen voittonsa, kun se nujersi kahdella kolmannen erän ylivoimaosumalla Vancouver Canucksin. Bluesin voiton kapellimestarina hääräsi koko kauden siirtohuhuissa viihtynyt puolustaja Kevin Shattenkirk, joka syötti kolme Blues-osumaa.

Flopit

Paikallisvastustaja päätti Rangersin voittoputken 

New York Rangersin kuuden ottelun voittoputki tuli tiensä päähän, kun paikallisvastustaja New York Islanders oli parempi kotijäällään.

Voitollaan Islanders otti askeleen kohti pudotuspeliviivaa. Itäisen konferenssin viimeisellä pudotuspelipaikalla majaileva Toronto Maple Leafs on tällä hetkellä yhden pisteen päässä.

Stars nöyrtyi jälleen vieraissa

Dallas Stars kärsi jo seitsemännen tappionsa kahdeksaan otteluun, kun Minnesota Wild otti kotipisteet maalein 3-1. Stars on nyt hävinnyt kuusi viimeisintä vierasotteluaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle