NHL-kierroksen topit ja flopit: Grabner ja Rask vahvassa vireessä

NHL / Aamuraportti
Michael Grabner oli Rangersin avainpelaaja yön NHL-kierroksella.
New York Rangersin Michael Grabner teki kolme pistettä ja Tuukka Rask torjui jälleen erinomaisesti Florida Panthersia vastaan. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Michael Grabner, New York Rangers

Michael Grabner jatkoi vahvoja otteitaan tekemällä kaksi maalia ja yhden syöttöpisteen New York Rangersin 5-4-voitossa Columbus Blue Jacketsista. Grabnerin toinen maali syntyi läpiajosta vain 17 sekuntia ennen kolmannen erän loppua. Itävaltalaishyökkääjällä on pisteet 4+2 kahdessa viime pelissään.

Tuukka RaskBoston Bruins

Tuukka Rask pelasi kauden viidennen nollapelinsä, kun Boston Bruins voitti Florida Panthersin 4-0. Hän pysäytti ottelussa 25 laukausta. Rask on pelannut koko NHL-urallaan Floridaa vastaan 23 ottelua, joista hän on voittanut peräti 19.

Washington Capitals

Washington Capitals otti viidennen peräkkäisen voittonsa kaatamalla Ottawa Senatorsin 1-0. Braden Holtby oli muurina Capitalsin maalilla 30 torjunnallaan. Ottelun ainoasta maalista vastasi T.J. Oshie, joka loukkaantui toisessa erässä Senators-puolustaja Dion Phaneufin taklauksesta. Oshien osuman syöttänyt Nicklas Bäckström sai tililleen uransa 500. syöttöpisteen.

Capitals on voittanut viimeisistä 16 pelistään 12.

Flopit

Detroit Red Wings

Loukkaantumisista kärsivä Detroit Red Wings on putoamassa nopeasti pois taistelusta paikasta pudotuspeleihin. San Jose Sharks oli yön kierroksella parempi lukemin 6-3. Nollapelin Los Angeles Kingsiä vastaan edellisessä pelissä torjunut Jared Coreau päästi kolme maalia 15 laukauksesta ja Petr Mrazek tuli hänen tilalleen toiseen erään.