NHL-kierroksen topit ja flopit: Anderson palasi Senators-maalille, Penguinsin hurja maalitykitys pakotti vaihtoon

NHL / Aamuraportti
Erik Karlssonista ja Craig Andersonista ei ollut estämään Penguinsin maalijuhlia.
Kuva © Getty Images
Neljän pelin kierros tarjosi muun muassa hienoja yksilösuorituksia ja 13 maalin ottelun. Myös Craig Anderson teki paluun kaukaloon. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit

Topit

"Tehdään vain nättejä maaleja"

Jevgeni Malkinin oivaltava ja millimetrintarkka syöttö Bryan RustilleZemgus Girgensonsin ja Kyle Turrisin läpiajot, sekä esimerkiksi Mark Stonen taidokas pesäpallolyönti − yön kierroksella hemmoteltiin yleisöä toinen toistaan hienommilla maaleilla.

Penguins-Senators-ottelun maalikarkelot ja huippuyksilöt

Tässä ottelussa tarjottiin kiekkoviihdettä oikein urakalla: 13 maalia, Rustin uran ensimmäinen hattutemppu, yhteensä yhdeksän pelaajaa keräsi vähintään kaksi tehopistettä, molemmat joukkueet vaihtoivat maalivahtia kesken ottelun. Tehoilua kuvaa hyvin se, että hävinneen joukkuen Erik Karlsson ei mahtunut tähdistöön, vaikka nakutti tehot 1+3.

Craig Anderson ei malta pysyä pois kaukalosta

Senatorsin ykkösmaalivahti jäi alle viikko sitten määrittelemättömän pituiselle virkavapaalle tukemaan vaimoaan, jonka syöpähoidot alkoivat. Anderson ei kuitenkaan jättänyt väliin kuin kaksi peliä, kun palasi jo tolppien väliin. 

Ottelu Penguinsia vastaan ei rehellisesti sanottuna ollut Andersonia parhaimmillaan, mutta pelihalut ja sitoutuminen joukkueeseen ovat ennennäkemättömät. Bill Masterton Trophyn voi luovuttaa Andersonille jo tässä vaiheessa kautta.

Flopit

Coyotesista ei ollut vastusta tulikuumalle Blue Jacketsille

Tasoero NHL:n kärjen ja häntäpään välillä oli selvä. Coyotes sinnitteli erän verran kotijoukkueen kyydissä, mutta voittoputkessa luisteleva Blue Jackets voitti lopulta lukemin 4−1. Sam Gagner oli illan sankari tehoilla 2+2.

Jatkoajat tarjosivat tylyjä tuloksia

Panthers nousi Bruinsia vastaan kolmannessa erässä kahdesti tasoihin − jälkimmäinen tasoitus syntyi ilman maalivahtia − vain hävitäkseen jatkoajan toisella minuutilla. Sabres puolestaan johti Capitalsia vastaan pitkälle kolmanteen erään, kunnes ruotsalaishyökkääjä Marcus Johansson ensin tasoitti ja iski vielä jatkoajalla voittomaalin.

» Lähetä palautetta toimitukselle