MM 2016 tuoreimmat

Artikkeli
23.5.2016 14:15
Jatkoajan kisatoimitus listasi Leijonien pelaajat hopealle päättyneessä MM-turnauksessa ja arvioi, ketkä onnistuivat ja ketkä eivät.
Haastattelu
23.5.2016 14:00
Tunnelmat Leijonien leirissä MM-finaalitappion jälkeen olivat murheelliset. Mikael Granlund harmitteli hukattua kultamahdollisuutta, mutta myönsi Kanadan olleen parempi.
Haastattelu
23.5.2016 12:00
Patrik Laine oli odotetusti hiljainen tappiollisen finaaliottelun jälkeen. Turnauksesta saatu arvokkaimman pelaajan palkinto ei Laineen mielialaa saanut nostettua.
Artikkeli
23.5.2016 11:22
Leijonat vei finaaliin asti huippunsa viritetty viisikkopeli sekä terävä viimeistely. Myös yksilötasolla Leijonien pelaajista onnistui lähes jokainen – tässä viisi erityisesti kisoissa säväyttänyttä Leijonaa.
Kuvakooste
23.5.2016 10:30
Kanada tuli uudistuneena MM-finaalissa Suomea vastaan ja otti toisen mestaruuden putkeen. Suomi ei missään vaiheessa päässyt edes haastamaan kanadalaisia vaan oli selkeästi ottavana osapuolena. Ilta huipentui Kanadan juhlintaan palkintoseremoniassa jonne ilmestyi myös Vladimir Putin.
Haastattelu
23.5.2016 8:00
Leijonat sai maistaa omaa lääkettään MM-finaalissa, kun Kanada pelasi Suomen pois sen omilla aseilla. Lopulta MM-finaali päättyi kanadalaisjuhliin lukemin 2-0.
Haastattelu
23.5.2016 0:24
MM-finaalissa Kanadan avausmaalin iskenyt Connor McDavid oli luonnollisesti hyvillään saadessaan juhlia kultaa. Lopun kanadalaisjuhlien ensimmäisestä perumisesta teinitähti oli lähinnä huvittunut.
Haastattelu
23.5.2016 0:16
Aleksander Barkov myönsi ottelun jälkeen, ettei Suomi onnistunut illan ottelussaan Kanadaa vastaan. Suomi epäonnistui hyökkäyspelissään, ja ilman maaleja on ottelua mahdoton voittaa.
Haastattelu
22.5.2016 23:58
MM-finaalin kolmannessa erässä Leijonien Sebastian Aho sai kaksiminuuttisen sukeltamisesta. Tilanne näytti siltä, että tuomio oli väärä. Aho oli asiasta samaa mieltä.

Jääkiekon MM-kisat 2016 - kisasivusto

Lisää lukemista

Timanttikuva
Kanada juotti Suomelle MM-kisojen finaalissa katkeraa kalkkia. Kanada oli opiskellut, miten Suomi pidetään kurissa ja onnistui ensimmäisen ja kolmannen erän maaleillaan kaatamaan Suomen.
Haastattelu
Kanada voitti MM-kultaa Leijonien nenän edestä lukemin 2-0, ja sen myötä Corey Perry liittyi kolmen kullan kerhoon. Kannua kantanut kanadalaiskapteeni oli yhtä hymyä.
Artikkeli
Kanada hallitsi lähes koko 60 minuuttia finaaliottelua Suomea vastaan. Leijonat ei enää pystynyt olemaan sensaatiomaisen tehokas harvoissa maalipaikoissaan, vaan jäi tylysti nollille. Liian vähäinen pelin hallinta ratkaisupeleissä koitui lopulta joukkueen kohtaloksi.
Haastattelu
Aleksandr Ovetškin ei ollut vielä pronssiottelun voitonkaan jälkeen niellyt kokonaan edellisen päivän tappiota. Ottelu oli hyökkääjän mukaan käännettävissä Venäjän eduksi, mutta henkilökohtaiset virheet rokottivat liian paljon.
Artikkeli
MM-kisoja Moskovassa ja Pietarissa seuranneet Jatkoajan toimittajat tekivät omat valintansa tähdistökentällisiksi. Suomalaisista esiin nousivat Mikael Granlund ja Mikko Koskinen.
Haastattelu
Yhdysvallat hävisi pronssiottelun Venäjälle lukemin 7-2. Venäläisetkään eivät olleet täysin tyytyväisiä siihen, mitä saavuttivat, mutta Yhdysvalloille jäi lopulta vain luu käteen.
Kuvakooste
Kevään MM-kisojen toiseksi viimeinen ottelu eli pronssiottelu ei tarjonnut suuria yllätyksiä. Venäjä meni menojaan ja voitti viimeisen ottelun kotiyleisönsä edessä.
Artikkeli
Suomi kohtaa illan MM-finaalissa Kanadan. Ottelupari on mielenkiintoinen jo siitäkin syystä, että joukkueet ovat kohdanneet kerran aiemminkin tässä turnauksessa.

Sivut