MM 2015 tuoreimmat

Artikkeli
Norjan peräsimessä vuodesta 2001 lähtien ollut Roy Johansen oli vielä ennen viime vuoden MM-kisoja valmis lopettamaan pestissään, mutta turnauksen jälkeen hän olikin valmis jatkamaan. Se tarkoittaa sitä, että Norja on pitänyt maajoukkueleiriä jälleen jo maaliskuun alkupuoliskolta lähtien.
Kuvakooste
Kanada jatkoi vakuuttavaa peliään loppuun saakka. Finaalissa kaatui Venäjä ylivoimaisesti 6-1, ja mestari oli käytännössä selvillä jo toisen erän jälkeen.
Uutinen
Kansainvälinen jääkiekkoliitto julkaisi alkulohkot ja karsintalohkot vuonna 2018 Etelä-Koreassa pelattaviin olympialaisiin.
Haastattelu
Kanadan kokoonpanossa oli kaksi mielenkiintoista MM-kisojen ensikertalaista, Aaron Ekblad ja Jake Muzzin. Tässä viime kesän ykkösvarauksen kommentit.
Haastattelu
Venäjän päävalmentaja Olegs Znaroks kommentoi hävittyä finaalia kuin suomalaiset mäkihyppääjät suorituksiaan: muutamalla lauseella.

Lisää lukemista

Uutinen
Kansainvälinen jääkiekkoliitto julkaisi pian vuoden 2015 MM-finaalin päätyttyä ensi vuoden MM-kisojen lohkojaon.
Haastattelu
Kanadan MM-joukkue oli loistava sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Mukana olivat niin kapteeni Sidney Crosby, viime kesän ykkösvaraus Aaron Ekblad kuin tutkan alta yhdeksi NHL:n kärkipuolustajaksi noussut Jake Muzzinkin.
Haastattelu
Monen mielestä Kanada sai tämän vuoden MM-kisoihin harvinaisen vahvan joukkueen, koska ensi vuonna pelataan jälleen jääkiekon maailmancup.
Timanttikuva
Harva meistä tietää, miltä maailmanmestaruuden voittaminen tuntuu. Mike Smith tietää. Kanadalainen otti kaiken irti saatuaan pokaalin käsiinsä.
Haastattelu
Finaalin jälkeen Kanadan mestaruuspystin kantajana toimi yksinoikeutetusti kapteeni Sidney Crosby.
Artikkeli
Kanada tykitti uskomattomalla kollektiivisella viisikkopelaamisella Venäjän täysin kanveesiin. Voittajasta ei jäänyt mitään epäselvyyttä.
Raportti
Kanadan ja Venäjän kohtaamisesta ennakoitiin yhtä kautta aikojen tasokkaimmista finaaleista, mutta totuus muodostui aivan toisenlaiseksi.
Kolumni
Kolmen kullan klubi ja kaikkiaan lähes 300 maaottelua Tšekin mukana. Monia muita saavutuksia, ikonin asema yli kansallisuusrajojen ja läjäpäin mitaleita. Tätä oli Tšekki-ikoni Jaromir Jagr.
Haastattelu
Yhdysvallat osoitti olevansa turnauksen kolmanneksi paras joukkue kaatamalla Tsekin pronssiottelussa puhtaasti 3−0.

Sivut