Ketterän takaa-ajo pysähtyi keuruulaisseinään

KeuPa jatkoi vahvoja otteitaan imatralaisten kustannuksella.
Keskiviikon Mestiksen sarjakierroksella kärkijoukkue KeuPa sai vieraita Imatralta. Vierailijat eivät pystyneet horjuttamaan keuruulaisia, vaan kotijoukkue kairasi 5-3 voiton Ketterän vimmatusta takaa-ajosta huolimatta.

Ensimmäinen erä tarjosi varsin paljon vauhtia ja se oli molemmilta joukkueilta hakemista. Tilanteita syntyi molempiin kenttäpäätyihin. Erän alkuhetkillä molemmat joukkueet kärsivät pienestä huolimattomuudesta, sillä syötöt eivät täysin osuneet lapaan.

KeuPa pääsi pikku hiljaa ensimmäisessä erässä paremmin mukaan peliin ja alkoi hallitsemaan kenttätapahtumia. Kotijoukkue sai rakenneltua useita maalintekotilanteita, jotka kuitenkin päättyivät vierailijoiden maalikehikkoon.

Viidentoista minuutin kohdalla keuruulaiset siirtyivät ansaitusti 1−0-johtoon Aleksi Luhtalammen osumalla. Kotijoukkueen iloa ei kestänyt kovinkaan kauan, sillä vain neljäkymmentä sekuntia myöhemmin Ketterä tuli tasoihin Tomi Iso-Mustajärven maalilla.

Toinen erä alkoi kotijoukkueen komennossa ja se pääsi ensimmäisen kuuden minuutin aikana kokeilemaan ylivoimaansa, kun Ketterän Jesse Koskinen komennettiin kahden minuutin istunnolle. Kotijoukkue ei saanut rakennettua ylivoiman aikana vaarallisia maalintekotilanteita.

Vierailijat pääsivät myöskin kokeilemaan rangaistuslaukausta, kun Koskinen sai yrittää ohittaa KeuPan maalinsuulla torjuneen Lassi Lehtisen. Lehtinen kuitenkin veti pidemmän korren.

Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali, sillä kotijoukkueen Ville Tiitinen siirsi keuruulaiset 2−1-johtoon. Pelikello pystähtyi aikaan 36.52.

Kolmannen erän alku meni kotijoukkueen kannalta kuin tuhkimotarinoissa, sillä se siirtyi ensimmäisen kahden minuutin aikana kahden maalin karkumatkalle. Maalin käsikirjoituksesta vastasi Joose Antonen. Vain kolme minuuttia myöhemmin kotijoukkue iski illan neljännen maalinsa, jonka taiteili Joona Erving.

Vierailijat saivat entistä enemmän sisua ja se tuotti pian tulostakin. Ajassa 45.52 Ketterä onnistui kaventamaan ottelun tilanteeksi 4−2 Iso-Mustajärven illan toisella osumalla. Vain puolitoista minuuttia ennen erän päättymistä Ketterä tuli jo maalin päähän. Vierailijoiden kolmannesta maalista vastasi Toni Jalovaara

KeuPa kuitenkin onnistui tukahduttamaan vierailijoiden vimmatun takaa-ajon, sillä se iski viidennen maalinsa tyhjään rysään. Kotijoukkueen maalin taiteilijana toimi Jere Helenius.