TBL - MTL 2.00
NYI - EDM 2.00
WPG - OTT 2.00
ARI - TOR 2.00
CAR - DAL 3.00
CHI - CBJ 3.30
VGK - NSH 5.00
SJS - VAN 5.00
LAK - BOS 5.30
PIT - NYR 19.30
MIN - STL 22.00

KeuPa nappasi tylyllä pelillä toisen kiinnityksen - "Sydän ja taistelu olivat tänään kohdillaan"

MESTIS / Raportti
KeuPa nappasi toisen voiton välieräsarjassa.
Jokipojat ja KeuPa kamppailivat toisessa välieräkoitoksessa avausottelun tapaan tasaisesti. KeuPa onnistui lopulta punnertamaan kamppailusta 2-1-voiton ja nappasi toisen kiinnityksen finaalipaikkaan.

Ottelun avauserässä kamppailtiin tasaisesti ja todelliset maalipaikat olivat vähissä. KeuPa pääsi erän avauspuoliskolla pyörittämään reilut puolitoista minuuttia ylivoimaa neljällä kolmea vastaan, mutta vedot kilpistyivät pääasiassa joensuulaispelaajiin.

KeuPa siirtyi ottelussa johtoon nelisen minuuttia ennen erän päätöstä, kun Aleksi Luhtalammen maalia kohti heittämä kiekko kimpoili maaliedustalta sisään. Videotarkistelun jälkeen hyväksytty osuma merkittiin lopulta hyökkääjä Lasse Salonkarin nimiin.

Jokipojat oli ottelun toisessa erässä hallitsevampi osapuoli, mutta keuruulaisveräjällä 13 kertaa erässä kiekon tielle venynyt Lassi Lehtinen torjui joensuulaisyritykset kerta toisensa jälkeen.

Joensuulaisryhmän hallinta palkittiin lopulta pari minuuttia ennen erän loppua, kun Oskari Lehtinen räväytti Ville Halosen hyvästä tarjoilusta kiekon Lehtisen selän taakse.

KeuPa meni ottelussa kuitenkin uudelleen johtoon heti päätöserän alussa Samuli Ratisen maalilla. Ratinen toimitti kiekon terävän vastahyökkäyksen päätteeksi maalille ja kääntö pomppi onnekkaasti sisään.

Erässä ei juurikaan maalipaikoilla juhlittu ja varsinkin keuruulaisryhmän puolustaminen oli todella vahvaa. Se piti hanakasti tasoitusta hakeneen joensuulaisjoukkueen pois ykkössektorista ja Lehtinen maalillaan pysäytti kaukaa tulleet yritykset varmasti.

KeuPakaan ei enää johtoaan ottelussa onnistunut lisäämään tyhjään maaliinkaan, joten se poistui kaukalosta 2-1-voitto taskussaan.

− Ei oltu ihan parhaimmillaan tänään, mutta sydän ja taistelu olivat tänään kohdillaan. Se toi meille voiton tänään. Äärimmäisen tasainen peli ja kovaa taistelua tänäänkin. Paljon jouduttiin alivoimaa tappamaan. Pystyttiin pelaamaan vieraskentällä sellainen tyly peli, KeuPa-luotsi Mikko Heiskanen kommentoi.

− Meillä oli eilen vähän vajaa esitys ja tänään pystyttiin siitä vähän parantamaan, mutta ei tarpeeksi voittoa ajatellen. Oli meilläkin tänään hetkemme, mutta ei pystytty peliä niistä tappamaan. Ylivoimaa saatiin ihan riittävästi ja niistä olisi pitänyt pystyä tekemään. Maanantaiksi pitää vielä miettiä, että missä pystyttäisiin vielä vähän parantamaan, jotta saadaan ensimmäinen kiinnitys. Sarja ei ole missään tapauksessa vielä ohi, Jokipoikien valmentaja Ville Väänänen summasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle