Hokin heikot otteet jatkuivat edelleen - TUTO vei pisteet mukanaan

Joonas Toivanen oli pelipäällä Kajaanissa.
TUTOn Pohjois-Suomen kiertue sai voitokkaan päätöksen, kun Hokki kaatui Kajaanissa loppulukemin 1–3. Turkulaisten Joonas Toivanen oli ottelun hahmo tehoin 2+0.

Ensimmäisessä erässä Hokin Samuli Tanhua ja Risto Mattila ottivat rangaistukset, mutta vierasjoukkue TUTO avasi maalihanat Joonas Toivasen johdolla. Syöttöpisteet Kristian Tuohilammelle ja Tomi Wileniukselle. Kajaanilaishyökkääjä Matti Kaarlela otti vielä erän lopulla rangaistuksen, mutta turkulaiset eivät onnistuneet karkaamaan 2–0-johtoon.

Jäähyjen sävyttämässä toisessa erässä tehtiin kolme ylivoimamaalia

TUTO-hyökkääjä Aki Juusela ja Hokki-laituri Timo Hiltunen ottivat rangaistukset erän alkupuolella, mutta heidän istuessaan jäähyaitiossa ei kumpikaan joukkue onnistunut maalinteossa. Samalla hetkellä kun Hiltunen vapautui jäähyltään, turkulaisten Aleksi Rutanen otti rangaistuksen, jonka aikana kajaanilaiset tasoittivat ottelun. Markus Korkiakoski iski kotijoukkueen ensimmäisen maalin Hiltusen ja Mattilan syötöistä.

Anton Ollikainen otti toisen erän lopulla jäähyn, jonka aikana TUTO meni uudelleen johtoon, kun Toivanen iski illan toisen osumansa. Maaliin merkittiin syöttöpisteet Tuukka Pulliaiselle ja Aki Keinäselle. Pari minuuttia myöhemmin turkulaiset iskivät illan viimeisen osuman, kun Mikko Laine teki maalin Wileniuksen ja Tarmo Reunasen tarjoilusta.

Viimeisessä erässä ainoat tilastomerkinnät olivat kotijoukkueen kaksi jäähyä ja vierasjoukkueen yksi jäähy. Hokki yritti viimeisellä minuutilla tasoitusta ilman maalivahtia, mutta ottelu päättyi turkulaisten 3-1-voittoon.

Hokki jatkaa pelejään ensi viikon keskiviikkona vierasottelulla Kokkolan Hermestä vastaan. TUTO jatkaa otteluitaan niin ikään ensi keskiviikkona, kun joukkue matkaa Jyväskylään JYP-Akatemian vieraaksi.