KJT tällä kertaa Turkuun

MESTIS / Ennakko
Illan ottelussa kohtaavat KJT Järvenpäästä ja TuTo. Vierasjoukkueella on allaan helppo kotivoitto sarjanjumbo UJK:sta. TuTo puolestaan on joutunut kahdessa viime ottelussa taipumaan. Toissakierroksella KalPa vei pisteet Kuopioon ja viime kierroksella Mikkelin Jukurit hoitivat pisteet kotiin.

KJT:n ja TuTon aikaisempi kohtaaminen Järvenpäässä oli erittäin tiukka. Tuolloin KJT:lla oli valmentaja Seppo Repon sanoin pelissään "sitä jotakin" ja pisteet jäivätkin Keski-Uusimaalle. Tuo ottelu ratkesi vasta pelin viimeisellä minuutilla. Joukkueiden kauden toisesta kohtaamisesta onkin odotettavissa yhtä tiukka vääntö.

KJT:n otteet ovat ailahdelleet hyvän alkukauden jälkeen. Välillä näytti jopa siltä että joukkue ei meinaa enää päästä takaisin voittojen tielle. Toissakierroksen hieno taistelu ja vieraspiste K-Vantaalta palautti uskon järvenpääläisyleisöön. Viime kierroksella KJT näytti vahvuutensa ja leikitteli pisteet UJK:lta erittäin vakuuttavasti.

Järvenpääläisten viime ottelussa maalissa torjui Jaakko Valkama. On kuitenkin oletettavaa että KJT:n ykkösmaalivahdin viittaa harteillaaan pitävä Jaakko Suomalainen palaa tolppien väliin Turussa. Valkaman otteet eivät olleet niin vakuuttavia, että hän voisi napata ykkömaalivahdin paikan Suomalaiselta.

Puolustus vierasjoukkueella sai viime otteluun varsin oivan lisän, kun Espoon Bluesista tuli Mikko Viitanen vahvistamaan rivejä. UJK-ottelu olikin Viitasella varsin hyvä aloitus Mestiksessä, mutta tänään vastus onkin astetta hankalampi. Illan ottelu näyttääkin onko Viitanen vahvistus KJT:n puolustusriveihin.

KJT:n hyökkäysarsenaalissa on ilahduttavasti noussut ratkaisijoita ykköskentän ulkopuoleltakin. Viime ottelussa Toni Mustonen, Jani Taanonen ja Matti Lievonen muodostivat varsin toimivan kolmikon ja Repolle tuottaakin päänvaivaa mihin sijoittaa tervehtyvä Tuomas Forss. Mikäli edellä mainittu kolmikko pidetään samana ja ykköskentässä jatkavat Pekka Nöyränen, Miikka Lindholm ja Jaska Vilen jää Forss silloin vahvistamaan kolmoskenttää.

Kotijoukkueen vahvuudet ovat mainiot hyökkääjät Mikko Niinikoski ja Tero Forssell. Varsinkin Forssell on ollut koko kauden joukkueen kiintotähti ja hän tuleekin varmasti tuottamaan paljon päänvaivaa KJT:n puolustukselle.

» Lähetä palautetta toimitukselle