Toisen erän rynnistys ei riittänyt Jokipoikien kaatoon

MESTIS / Kuvakooste
Viime aikoina varmoja otteita esittänyt Lempäälän Kisa isännöi vieraita Joensuusta. Kotijoukkueella oli valot pois päältä ensimmäisen erän ajan ja se näytti ratkaisevan ottelun jo alkumetreille.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - miikka.jaaskelainen@jatkoaika.com
Ensimmäiset minuutit kuluivat tasaisesti vääntäen molempien maalien tuntumassa.
Pian kotijoukkueen valot kuitenkin sammuivat ja Jokipojat aloitti maalinteon. Ensimmäisenä asialla Heikki Puustinen.
Sarjan neljännestä paikasta taistelevalle joensuulaisryhmälle maali maistui hyvältä.
LeKi joutui ensimmäisessä erässä joensuulaisten pihteihin.
Pian tulikin jo lisää. Atte Pentikäinen istui kaksiminuuttista ja Jokipojat rankaisi välittömästi.
Kolmannen maalin tehtaili Joona Karevaara.
LeKi jäi jyrän alle.
Illan hienoimmasta maalista vastasi LeKin Niclas Lucenius. Tästä alkoi myös kotijoukkueen kiri.
Välillä piti hieroa toisten naamoja.
Niclas Lucenius teki aivan toisen erän loppuun tasoitusmaalin. Erätauolle päästiin siis tilanteessa 3-3.
Tuuletukset olivat ansaitut. Kolmen maalin takaa nousu oli taisteluvoitto LeKille.
Kolmannessa erässä tuli kuitenkin sinipaidoille kylmää vettä niskaan, kun Juuso Rajala teki Jokipoikien voittomaalin.
LeKi-valmentaja Miikka Kuusela otti vielä aikalisän puoli minuuttia ennen loppua.
Viimeinen yritys. LeKi pääsi aloittamaan hyökkäyspäädystä, mutta Jokipojat oli tänään liian kova pala.