Ilman duunia ei voi saavuttaa mitään - Keupa voittoon kolmannen erän lopun maaleilla

MESTIS / Kuvakooste
Keuruun keskiviikkoillassa pelattiin vauhdikas ja jännittävä jääkiekko-ottelu, joka päättyi kotijoukkueen voittoon kolmannen erän lopun kahdella maalilla.
Ensimmäisessä erässä kotijoukkueen maalivahti Paavo Hölsä piti joukkuettaan pystyssä. Tässä hän torjuu Keupassa edelliskaudella pelanneen Joonas Niemelän laukauksen.
Hermeksen kova painostus aiheutti Keupalle jäähyjä, Anton Stråkan jäähyn joukkue kuitenkin kesti vastaiskutta.
Mainoskatkolla pelaajat kuuntelivat keskittyneinä valmentajan ohjeita.
Samuel Jukuri Hermeksen maalilla pääsi ensierässä virkaveljeään helpommalla.
Keupan valmentaja Niko Härkönen ja kapteeni Waltteri Lehtonen tarkastelevat Hermeksen maalia videotaululta. Vierasjoukkueen johtomaali herätti kotijoukkueen mukaan peliin.
Toisessa erässä ote kääntyi Keupalle, ensiksi maalia tuuletti Juuso Mörsky.
sitten Teemu Huttu.
Henri Limma katkaisi Keupan vahvan toisen erän lopun rynnistyksen 2-2 tasoitusmaalillaan.
Keuruulaiskatsomo sai todistaa kauden vauhdikkainta kotiottelua.
Kolmannessa erässä Janne Kumpulaisen vahva liike aiheutti vastustajalle ongelmia.
Pitkän vauhdikkaan jakson päätteksi Olli Aitola pääsi iskemään ottelun voittomaalin.
Hermeksen valmentajan Janne Tuunasen ohjeet eivät auttaneet vierasjoukkuetta ottelun loppuhetkillä.
Hermes sai lopun rynnistyksessä aikaan vain nahinoita Keupan maalille.
Lopussa Hölsä pääsi tuulettamaan voittoa kotiyleisön kanssa.