Lohi määräsi taas Tikkurilassa - Moisio ja Leinonen osuivat kahdesti

MESTIS / Kuvakooste
Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen Kiekko-Vantaan "lohipaidat" ottivat ottelun LeKiä vastaan haltuunsa ja takoivat Patrik Moision (2+1), kapteeni Toni Leinosen (2+0) ja Pekka Niemimaan (0+4) johdolla taululle tylyt 7-2 lukemat.
LeKin Jimi Kuronen yritti taklata Frank Gymeriä, mutta löysikin itsensä jään pinnasta.
Tuttu näky illan ottelussa - Kiekko-Vantaan pelaaja nokikkain Christian Heljangon kanssa.
Gymer iski Kiekko-Vantaan 1-1-tasoituksen ja sen jälkeen pelattiinkin pitkään ns. yhtä maalia, kotijoukkueen viedessä peliä.
Ottelussa nähtiin monia lainapelaajia ja niin ollen myös monia eri värisiä pelihanskoja - tässä Jere Heleniuksen Ilves-henkinen väritys.
Patrik Moision illan ensimmäinen syntyi läpiajosta.
Heljangon oikea-aikainen tökkäys mailalla pelasti tämän tilanteen.
Illan toisensa Moisio pääsi laittamaan sisään takatolpalta käytännössä tyhjään maaliin.
Moisio on aloittanut Kiekko-Vantaa-paidassa tehokkaasti.
Toisen erän lopussa alkoivat tunteetkin nousta pintaan.
Tommi Välimaa valmistautui kolmannen erän ensimmäiseen aloitukseen kieli keskellä suuta - taustalla ruuhkaa jäähyaitiossa.
Heljanko teki Kiekko-Vantaan tulituksessa minkä pystyi.
Joonas Harjama matkalla kohti laitaa.
Ismo Nikkinen livahti kahden Kiekko-Vantaa-pelaajan välistä ja hankki Harjamalle kaksiminuuttisen.
Simo Mälkiän mairea ilme kertoo kaiken kotijoukkueen iltapuhteesta.
Lohipaidat saivat pidettyä Liiga-debyyttinsäkin juuri tehneen Anton Levtchin pois vaarallisilta tekopaikoilta.
Moisio ja muut kotijoukkueen pelaajat vaativat tästä tilanteesta jäähyä varsin kovaäänisesti.