KeuPa jatkaa tappioitta

KeuPa kukisti nyt myös Peliitat.
Peliitat ja KeuPa tarjosivat Heinolassa Mestis-viihdettä parhaasta päästä. Värikkäiden vaiheiden jälkeen ottelu päättyi KeuPan 4-5-vierasvoittoon. Voitto oli keuruulaisille jo viides perättäinen.

Ottelun torjuntojen valossa voittajasta ei olisi pitänyt olla mitään epäselvyyttä. Peliittojen Joonas Harald selvisi omasta urakastaan 14 torjunnalla, kun toisessa päässä huhkinut Lassi Lehtinen joutui venymään kiekon tielle 31 kertaa. Peliittojen hallinnasta huolimatta ottelu päättyi KeuPan 4-5-vierasvoittoon.

- Rehellisyyden nimessä kentällä oli jälleen vain yksi joukkue, kuten keskiviikkona Joensuussa, sanoi kotijoukkueen valmentaja Santeri Heiskanen.

KeuPan valmentaja Mikko Heiskanen myönsi joukkueensa olleen suurissa vaikeuksissa.

- Täytyy myöntää, että oltiin tänään niin purjeessa kuin vain voi olla. Tahdolla saatiin kaivettua voittomaali, kommentoi Heiskanen huojentuneena.

Ensimmäinen erä päättyi KeuPalle 2-0. Toisessa erässä ottelun eräänlaiseksi kulminaatiopisteeksi muodostui Miro-Pekka Saarelaisen 3-0-maali, jota edelsi maalivahti Haraldin kompuroiminen oman maalin takana sillä seurauksella, että Saarelainen pääsi uittamaan kiekon tyhjään rysään. Kolmas takaisku oli kuin bensaa liekkeihin ja heinolaisten sytyttyä taistelemaan.

Peliitat vimmastui halvasta maalista toden teolla iskien kolme maalia viiteen minuuttiin. Tehot 1+3 summannut KeuPa-puolustaja Joona Erving iski vielä tärkeän 4-3-ylivoimamaalin viitisen minuuttia ennen toisen erän loppua.

Kolmannessa erässä Peliitat nousi jälleen rinnalle Severi Lahtisen 4-4-maalilla, ja näytti vahvasti siltä, että ottelu oli kääntymässä kotijoukkueelle. KeuPa pääsi kuitenkin hyödyntämään  kaksi vastaan yksi -hyökkäyksensä kolmannen erän puolivälin jälkeen. Jesse Pelamo tarjoili Markus Jokiselle kiekon paikkaan josta ei voinut enää erehtyä. Jokisen 5-4-maali jäi ottelun voittomaaliksi.

KeuPan nokkamiehinä häärineen Ervingin lisäksi suurimpia onnistujia oli 0+4-tehot summannut Waltteri Lehtonen sekä kaksi maalia iskenyt Miro-Pekka Saarelainen.

Peliitoista säväytti maalin iskenyt Severi Lahtinen ja kaksi syöttöpistettä kerännyt Valtteri Lipiäinen. Tatu Vihavaisen ja Markus Neva-Ahon debyytti Peliitoissa oli mainio kummankin saatua syöttöpisteen plakkariinsa.

Peliittojen kohtaloksi jäi jälleen nuolla näppejään hyvästä yrityksestä huolimatta. KeuPa sen sijaan selvisi säikähdyksellä, ja joukkue jatkaa edelleen ilman pistemenetyksiä. Keskiviikon kierroksella KeuPa saa vieraakseen RoKin. Peliitat pelaa puolestaan Espoo Unitedin vieraana.