Kiekko-Vantaa jäi TUTOn jalkoihin

TUTOn kapteeni Anssi Virkki oli tehokas perjantai-iltana Tikkurilassa.
Kiekko-Vantaa ja TUTO ottivat mittaa toisistaan harjoitusottelussa perjantaina Tikkurilan Urheilupuistossa. Taistelun voittoon luisteli TUTO maalein 4-5.

Kiekko-Vantaan hurja kolmannen erän kiri ei tuottanut tulosta, kun TUTO meni voittoon Tikkurilan Urheilupuistossa perjantaina lukemin 4-5 (0-1, 1-3, 3-1). Turkulaiset voittivat pitkälti toisen erän hyvällä pelillä, mikä päättyi tilanteeseen 1-4.

Avauserässä vantaalaiset olivat tuuliajolla. Turkulaisilta onnistui melkein mikä tahansa, mutta Kiekko-Vantaan maalivahti Jani Kautto piti lukemat tiukkana. Kiekko-Vantaan ensimmäinen hyökkäyksentapainen tuli kolmen minuutin pelin jälkeen.

Ottelun kuparisen rikkoi TUTO, kun Hannu Kuru sai kiekon maalintekosektorilla, kääntyi ja sivalsi kiekon maaliin ajassa 11.45. Maalin ohella joukkue pelasi tehokasta kiekkoa, mihin kuului hyvät jätöt takamiehelle hyökkäyksessä.

Kiekko-Vantaa petrasi peliään erän loppupuolella, mutta onnistuminen sai odottaa toiseen erään, jolloin Joonas Hyttinen laukoi tasoituksen Teemu Mielosen ja Juho Rautasen syötöistä.

Toiseen erään joukkueet tulivat latautuneina, ja peli oli vauhdikasta, jos ei jopa hätäistä. TUTOn ylivoimapeli vaikutti olevan hyvässä vireessä kauden alkajaisiksi, kun muun muassa Kalle Moision lämäri upposi Kauton selän taakse.

Kolmannessa erässä lohet näyttivät pelaamisen makua ja iskivät ottelun aina tasoihin asti, kun Lassi Raitanen, Pekka Niemimaa ja Miro Mäkinen onnistuivat maalinteossa. Ottelun lopulla TUTOn Tomi Wilenius laukoi turkulaiset 4-5-voittoon.