Jukureille pisteet liigatason pelaamisella

MESTIS / Raportti
Iiro Memonen teki tänään kaksi maalia
Kuva © mika.hurri@jatkoaika.com hurri.kuvat.net
Lempäälän Kisa oli selkeä vastaantulija lauantain kiekko-ottelussa Mikkelissä. Kotijoukkue Jukurit korjasi ansaitusti kolme pistettä talteen lukemin 6-1 (1-0) (2-0) (3-1).

Ottelun maalinteko aloitettiin ensimmäisen erän puolivälissä. Lahden Pelicansista LeKissä lainalla oleva maalivahti Jere Myllyniemi avasi kiekon suoraan ja lahjoitti Jukureille ylivoiman.

Ylivoimaa ehdittiin pelata vain yksitoista sekuntia, kun Jukureiden kultakypärä Mikko Laine ampui kiekon suoraan syötöstä Myllyniemen selän taakse.

Ensimmäinen erä ei tarjonnut lisäosumia useista ylivoimista huolimatta. Ottelun voittomaali tehtiin toisessa erässä. Jukureiden Henrik Koivisto pääsi katkaisemaan hyökkäyssiniviivalta LeKi-puolustajan syötön ja polkaisi maalintekopaikalle ja laukoi tarkan rannelaukauksen maalin yläkulmaan ohi Myllyniemen.

Kaksijakoiset tunnelmat ottelun jälkeen

Lempäälän Kisan päävalmentaja Marko Keskinen ei kyennyt tuoreeltaan ottelun jälkeen näkemään positiivia asioita joukkueensa pelaamisessa.

- Tässä pienessä tappioputkessa meillä on jokaisessa ottelussa ollut mahdollisuus taistella pisteistä. Tänään meillä ei ollut minkäänlaista mahdollisuutta pisteisiin, ei pienintäkään. Maanantaina täytyy nostaa iso kissa pöydälle, Keskinen linjasi

Jarno Pikkarainen oli luonnollisesti tyytyväinen oman joukkueensa suoritukseen.

- Hyvää pelaamista meiltä. Saatiin maali siihen alkuun ja sen jälkeen toinen maali niin se pelaaminen vapautui kokoajan. Tuli onnistumisia ja siitä tuli sellainen letkeys hommaan. Olen erittäinen tyytyväinen ja iloinen joukkueen puolesta, Pikkarainen summasi.

Viimeisen naulan arkkuun löi vahvan ottelun pelannut Iiro Memonen. Pasi Järvinen toimitti kiekon maalille jonka Myllyniemi torjui eteensä. Memonen oli paikalla ensimmäisenä ja löi ottelun tilanteeksi 3-0.

Jukureiden loppuosumista vastasivat vielä kertaalleen Memonen, Juha-Petteri Purolinna ja Jesse Rohtla. LeKin ainoan osuman iski Jarkko Näppilä.

Liigatason tekemistä Mikkelissä

Lempäälän Kisan päävalmentaja Keskinen antoi kehuja avoimesti Jukureiden ehjälle esitykselle.

- Mä oon tänä vuonna nähnyt muutamissa paikoissa liigapelejä ja Jukureiden peli oli parempaa kuin monen liigajoukkueen pelaaminen tällä kaudella. Oli kyllä huikea kotijoukkue, ei voi muuta sanoa, Keskinen suitsutti.

- Ajatellaan mikä alakerta vastustajalla tuossa oli. Myllyniemi ja kuusi liigapakkia siinä. Kuusi maalia siihen on erittäin kova suoritus, Pikkarainen totesi.

Kiivaassa pelitahdissa edenneet joukkueet saavat ansaitun lepotauon. Jukurit pelaa seuraavan kerran ensi viikon perjantaina Jokipoikien vieraana Joensuussa. LeKi pelaa samaisena päivänä kotiottelun oivaan vireesen virittäytynyttä KooKoota vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle