Peliitat taas kiusaksi Kupittaalle – Nummelin heti ykköspakkipariin

MESTIS / Ennakko
Nummelin pääsee tositoimiin noin viikko sopimuksen julkaisemisesta.
Kuva © Timo Savela
Mestiksen palaaminen tositoimiin maajoukkuetauolta on Turussa erityisen kutkuttava tapahtuma, kun kohuttu hankinta Petteri Nummelin debytoi kotijoukkueen paidassa Peliittoja vastaan.

Neljän ottelun voittoputkessa liihottava TUTO ei päässyt lepäämään täyttä taukoa, vaan perjantaina joukkue kohtasi rästipelissä LeKin. Rutiininomainen esitys riitti 3−1-voittoon. Joukkue on noussut jo pisteen päähän sarjaa johtavasta SaPKosta.

Viime viikolla joukkueeseen liittynyt kiekkolegenda Petteri Nummelin debytoi keskiviikkoiltana TUTO-paidassa. Nummelin aloittaa ykköspakkiparissa Kristian Tuohilammen kanssa.

Siirtorajan kynnyksellä joukkueen hyökkäyskalustoon hankittiin myös Kasperi Nuto sekä Suomi-sarjaa viime kaudet tahkonnut Samuli Valvisto.

Peliitat taas taistelee jopa kotiedusta. Nykyinen sijoitus on seitsemäs, mutta neljänteen sijaan on vain neljän pisteen matka. Toisaalta heikommat esitykset voisivat pudottaa heinolalaiset pois jopa pudotuspeleistä. Tauon alla Espoo United kukistui 1−0.

Myös Peliitat sai riveihinsä uusia pelaajia, kun puolustajat Eemeli Heikkinen ja Nico Vuorijärvi liittyivät heinolalaismiehistöön. Vuorijärvi ei kuitenkaan ole vielä kokoonpanossa.

TUTO on ollut ennen kaikkea kotikaukalossaan vahva, mutta pitkäksi venynyt kotivoittoputki katkesi muutama viikko sitten tylysti juuri Peliittoja vastaan.

Seuraa Heitä

Petteri Nummelin #33 |

Puolustaja

Konkarista on sanottu jo kaikki oleellinen. Kuinka legenda asettuu Mestiksen vauhtiin?

Eemeli Heikkinen #6 |

Puolustaja

Puolustaja debytoi Peliitoissa kakkospakkiparissa Joona Hiltusen rinnalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle