LeKi rymistelee kohti betoniseinää

MESTIS / Ennakko
Lännessä väännetään kättä.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi
TUTO Hockey ja LeKi ottavat toisistaan mittaa jo neljännen kerran tällä kaudella. Tommi Virtanen palaa Kupittaan veräjänvartijaksi loukkaantumisen jäljiltä.

TUTO ja LeKi ovat joukkueina tuttuja toisilleen. Joukkueet ovat mitelleet toistensa kanssa lukuisia kertoja viime kausien aikana.

Tämän kauden saldo on TUTOlle voitollinen 2-1-luvuin.

Kotiedun suuri merkitys

TUTO on ollut läpi kauden hyvä Kupittaalla. Joukkueella onkin alla kolme voitollista kotiottelua ennen keskiviikkoa.

Vaikka TUTO kärsikin lauantaina 5-2-tappion KooKoolle, on turkulaisryhmä tukevasti sarjakakkosena, mutta sarjan kärkinelikon tiiviyden vuoksi varaa löysäilyyn ei ole. Etenkään kotihallissa.

TUTOn suurin vaikeus on viime peleissä ollut tasaisuuden löytäminen. Ismo Lehkosen suojattien peli heittelee liikaa 60-minuuttisen aikana.

LeKillä on allaan voitot muun muassa KooKoosta ja Jokipojista, mutta vieraskentillä sinimustien peli ei ole noussut Lempäälän jäähallin hyiselle tasolle. Vieraspelaamisen parantuminen toisi Kisan playoff-haaveille lisätukea.

Kisalla on alla kahdeksan vierasottelun putki, jonka aikana LeKi ei ole napannut voittoakaan vierasotteluissa varsinaisella peliajalla. Kahden pisteen voittoja toki on kolmin kappalein.

Virtanen palaa isännäksi

TUTO saa suurta helpotusta pelaamiseensa, kun joukkueen selkeä ykkösvahti Tommi Virtanen pelaa ensimmäisen ottelunsa Kupittaalla pienen loukkaantumistauon jälkeen.

Seura tiedotti tiistaina purkaneensa sopimukset Paulus Rundgrenin ja Kärpät-laina Janne Pälven kanssa.

LeKi pelasi lauantain kotiottelussaan vain kahdella lainapelaajalla – silti voittoa juhlien. Kisan sitoutunut sopimusmiehistö on avain Kisan voitoille myös vieraskentillä.

Arttu Ilomäen siirryttyä KalPaan, vain Vilho Virmavirta ja Ilves-hyökkääjä Daniel Corso avittivat LeKin voittoon lainapelaajina.

Seuraa Heitä

Anton Kokkonen #56 |

Keskushyökkääjä

Vikkelä hyökkääjä on nostanut tasoaan muun joukkueen koomailtua parissa viime ottelussa.

Aki Juusela #61 |

Laitahyökkääjä

Viime kevään Suomen mestari on palannut loukkaantumisen jäljiltä kokoonpanoon. Ryminällä.

» Lähetä palautetta toimitukselle