RoKi aloittaa etelän-kiertueensa Nokialta

MESTIS / Ennakko
Antavatko "siniset" yläfemmoja myös vieraskentällä?
Kuva © Tommy Jokelainen - http://www.fotommy.com/
Kahdella kotivoitolla karsintasarjan käynnistänyt RoKi lähtee viikonlopuksi vieraskiertueelle, jonka se aloittaa perjantai-iltana Nokialta. Kotijoukkue PYRY puolestaan on napannut kolmesta ottelusta vain yhden pinnan, ja joukkue on jo perjantaina selkä seinää vasten.

RoKi lähtee viikonlopuksi Nokialle ja Keravalle pelaamaan Mestiksen karsintasarjan ensimmäiset vierasottelunsa. Rovaniemellä häviämässä kävivät niin KeuPa HT kuin illan kotijoukkue PYRYkin.

Joukkueiden keskinäinen kohtaaminen käynnisti Mestis-karsinnan viime viikon keskiviikkona. PYRY piinasi isäntiä pitkään, mutta taisto kääntyi lopulta kotijoukkueen eduksi maalein 4-2.

- Tulimme tähän kauteen vähän puskista, ja se on näkynyt hermostuneisuutena ja jännityksenä suuren kotiyleisön edessä. Nyt kun lähdemme vieraskiertueelle, ei paineita pitäis olla ihan niin paljon ja ehkä peli on vapautuneempaa siellä, pohti RoKi-luotsi Ari Kokkonen.

PYRYlle perjantain ottelu on kriittinen. Mikäli voittoa ei kuulu, teoreettisetkin mahdollisuudet ykköspaikkaan menevät. Nokialaisten kaksi aiempaa ottelua olivat HCK:ta vastaan, joista mukaan tarttui yksi piste.

Jälkimmäinen taisto HCK:ta vastaan oli nokialaisten kannalta huolestuttava. Se johti ottelua jo 3-0, mutta menetti asemansa ja romahti lopulta 3-6-tappioon.

Rovaniemeläisten Ilari Sainio joutuu jättämään ottelun väliin samoin kuin PYRYn kapteeni Tino Sandhu. Kumpikin pelimies on pelikiellossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle