Ketterän raadollinen peliputki päättyy LeKin juhlaotteluun

MESTIS / Ennakko
LeKi juhlii komeaa ottelumäärää Mestiksessä sunnuntain ottelussa.
Kuva © Jarno Hietanen
LeKi pelaa sunnuntaina 500. runkosarjaottelunsa Mestiksessä. Vastaansa saukkopaidat saavat tuoreen Mestis-joukkueen Imatralta, kun Ketterä saapuu Lempäälään.

Kaudeksi 2007-08 sarjaan noussut LeKi pelaa sunnuntaina seurahistoriansa 500. ottelun Mestiksen runkosarjassa. Tämä kausi on ollut lempääläläisjoukkueelle positiivissävytteinen, sillä joukkue majailee Mestiksen sarjataulukon kärkipäässä. Vierailija Ketterä sen sijaan on sarjassa yhdeksäntenä, eli juuri ja juuri pudotuspeliviivan alapuolella.

Illan kamppailu on joukkueiden toinen kohtaaminen tällä kaudella. Reilu viikko sitten Imatralla pelattu ottelu päättyi Ketterän 6−5-voittoon.

Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat varsin erilaiset, sillä LeKi on saanut huilata yhden välipäivän verran. Perjantaina joukkue kaatoi Espoo Unitedin vieraissa 4−1. Ketterällä sen sijaan on viikonlopun aikana harvinainen kolmen ottelun peliputki.

Perjantaina imatralaisnippu voitto Peliitat voittomaalikilpailussa, lauantaina oli vuorossa kylmä kyyti TUTO:lta. Sunnuntain LeKi-peliin Ketterä joutuu varmasti kaivamaan jaloistaan lisätankit esiin, mikäli he mielivät taistella pisteistä.

Ketterän riveissä pelaa muutama LeKistäkin tuttu pelaaja. Tomi Iso-Mustajärvi ja Santeri Vuoti ovat olleetkin joukkueensa tehokkaimpia hyökkääjiä. 

LeKin alkukauden onnistujia ovat olleet Tapparan sopimuspelaajat Otto Mäkinen ja Jere-Matias Alanen. Myös Ilveksessä viikonloppuna loukkaantumisia paikkaamassa oleva Antti Kangasniemi on ollut pirteä.

− Ei ole mitään uutta suunnitelmaa. Tarkoitus on mennä takaisin Lempäälään, ja jos akussa on virtaa, pelaan Ketterää vastaan, totesi Kangasniemi lauantaina pelaamansa Ilves-TPS-ottelun jälkitunnelmissa.

Maalivahdeista LeKin Ukko-Pekka Luukkonen on ollut yksi Mestiksen parhaista torjujista. Ketterän kokenut Jere Myllyniemi sekä nuori haastaja Santeri Lipiäinen ovat pelanneet vaihtelevalla menestyksellä.

Seuraa Heitä

Otto Latvala #23 | LeKi

Puolustaja

Isokokoinen puolustaja saa paljon vastuuta, ja on käyttänyt saamansa jääajan toistaiseksi mallikkaasti. Pelaa jämäkällä otteella ikäänsä nähden. Latvala on syntynyt vuonna 1999.

Tomi Iso-Mustajärvi # | SaiPa

Hyökkääjä

Ketterän alkukauden tehokkaimpia pelaajia. Saako erityiskohtelua aiemmalta seuraltaan?

» Lähetä palautetta toimitukselle