KooKoolle vieraita Järvenpäästä

MESTIS / Ennakko
Illan ottelussa ottavat toisistaan mittaa Kouvolan KooKoo ja KJT Järvenpäästä. KJT on ollut kauden aikaisemmissa vieraspeleissä röyhkeä kotijoukkueita kohtaan, eikä ole vielä kertaakaan hävinnyt vieraskaukalossa. KooKoolla on viime pelit menneet varsin mollivoittoisesti. Toissakierroksella Kalpa piti pisteet Kuopiossa ja viime kierroksella Jukurit nappasi vieraspisteet Mikkeliin.

Kouvolalaisilla on ollut vastoinkäymisenä Carl Grahnin loukkaantuminen. Hänen tilalleen maaliin on luistellut viime peleissä Sami Heikkinen. Heikkinen onkin onnistunut pelaamaan perusvarmasti, joten Grahnin loukkaantuminen ei ole luonut katastrofin aineksia kouvolalaisten joukoissa.

Vaikka maalivahtiosasto ei olekaan pettänyt on joukkueen hyökkäys sitä vastoin alisuorittanut todella pahasti. Viime pelin jälkeen KooKoon valmentaja Reijo Mansikka oli lehdistötilaisuudessa tuskastunut. Hänen mukaansa joukkue ei tehnyt tarpeeksi töitä, jotta maaleja oltaisiin saatu aikaiseksi. Oletettavaa onkin, että nyt on joukkue teroitettu tekemään töitä voiton eteen. Varsinkin joukkueen tähtenä esiintynyt Timo Nurmberg on kovan paikan edessä. Häneltä sekä Mansikka että koko kouvolalaisyleisö odottavat kovaa panosta illan pelistä.

KJT on pelannut viime peleissä varsin positiivisesti. Viime kierroksen hieno vierasvoitto Kajaanin Hokista on varmasti lisännyt joukkueen itseluottamusta muutaman heikosti menneen kotiottelun jälkeen. Kajaanissa joukkueen tähdeksi nousi pienestä suvantovaiheesta toipunut Jaska Vilen. Lisäksi maalinsuulla Jaakko Suomalainen oli itse varmuus, eikä antanut Hokin hyökkääjien lähentelyjen häiritä.

Uudet vahvistukset Jussi Saarinen ja Ossi-Petteri Grönholm löysivät viime pelissä yhteistä säveltä muiden KJT:n pelaajien kanssa. Yhteistyö kantoi hedelmää mm. Grönholmin tekemän maalin ja Saarisen antaman syöttöpisteen muodossa. Oletettavaa onkin, että nämä kaksi peluria tulevat olemaan avaintekijöitä mikäli järvenpääläiset haluavat tuoda pisteet kotiin Kouvolasta.

» Lähetä palautetta toimitukselle